Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Szilárd

/ #103 Re: Re: Re: Re:

2016-01-15 17:12

#101: - Re: Re: Re:  

 Kedves "Olvasóm" :) !  

Köszönöm, hogy meg nyugtatott, de hadd nyugtassam meg én is: Egyedül a verseimet írtam "nagy szenvedéllyel" annak idején. Mind a tanulmányaimat, és a regényeimet, amelyeket mostanában írok, mind az itt megjelenő hozzászólásaimat teljes higgaddtsággal, de a helyzet (keret) és az idő által szűkre szabott tömorítési igyekezettel írom.

Így is, hosszúra kényszerülnek a mindent helyesen elmagyarázni igyekvő hozzászólásaim, hát hogyha még hosszabb lére ereszteném a mondanivalót? Másfelől, ott van egy másik kedves hozzászóló barátunk, akire szintén hallgatni szeretnék és ő viszont azt mondja, hogy agresszív vagyok. Nos, éppen olyankor tűnik agresszívnek egy - egy válaszom, amikor nem akarok magyarázkodni, hanem forappánsan lecsapom az ellenfelek által felpörgetett labdát. Tehetek én arról, ha az én részemről még egy kis szellemesség is agresszívitásnak tűnik? 

Pedig mondom, hogy ennyi spirituális mondanivalóval és annak megfelelő gyakorlati magyarázattal, amivel a második szakmám és hivatásom gyakorlása tölt fel állandóan, hogy, amennyiben mindent elszeretnék mondani, reggeltől etig kellene írnom, sem szenvedélyességről, sem agresszivitásról nem lehet szó.  

Tehát, szívem szerint, egyelőre ezeknél maradok (A látszat-agressziónál, meg az egymásra torlódó mondatokat szülő tömörítésnél), mintsem, hogy bővebb lére eresztve, még ennél is hosszabb fejtegetéseket írjak.