Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Szilárd

/ #94

2016-01-15 13:58


"Manapság, ha valaki nő, akkor alacsonyabb pozíciót tölt be a társadalomban és sokkal több igazságtalanságot él meg." - hangzik el a videó 3:29-3:35 részén a két feminista pszichológuscsaj egyikétől."

 

Nem tudom meddig lehet még hurcolni és fenntartani ezt az aljas hazúgsáhot, mivel a gyakorlati valóság ennek a meedek ellentéte. Életem nagy tragédiája volt, hogy amikor a nála, vagyis a családi fészkükben maradt hárm kislányunknak az otthontalansággal és az anya reggeltől estig tartó munkba állása miatti hánnyattatásoktól meg akartam menteni (Az én munkahelyem az otthoni szobám. Tehát velük lehettem reggeltől estig, illetve, vihattem el és vissza az űvodába a kisebbeket és fogadhattam ebéddel az iskolából haza jövő nagyobbikat.), még a férfi havatalnokok és bírók is ellenem fogtak össze, nem hogy a nő-hivatalnokok, akik nyilt szemtelenséggel meg is mondták, hogy a családját elhagyó és felrobbantó nő-társuk pártját fogják és ebben a primitív ambíciójukban, az egyáltalán nem számított, hogy, amennyiben keresztül tudták volna vinni az akaratukat az Isten akaratával (És az isteni igazsággal) szemben, a lány-gyermekek szenvedtek volna első sorban. Az ők éeletét torpedózták volna meg már indulásból. 

És amikor a Turula visszaszerzéséért harcoltam... A román nemzeti-szocialista diktatúrában nem diszkrimináltak sehol, amiért magyar voltam, mind amekkora mértékben diszkriminálva voltam a gyermekeim érdekében folytatott harcaim közben, csak azért mert férfi vagyok! 


És meg vagyok győződve arról is, hogy a családi pótlékkot sem azért vágták el kizárólag, mert így írja a törvény - Hiszen Romániában minden jó célra van kiskapús megoldás! - hanem azért mert férfi vagyok. 

Szóval ezt a felháborítóan hazúg és igazságtalan feminista - gender mesét el lehetne felejteni végre!