Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Kozma-Joó Violetta

/ #85

2016-01-15 11:10

A cikkekben szereplő lista az első száz pszichológus nevével - ezt érdemes megnézni, hiszen nyilván a kezdeményezők ezen rajta illik legyen még pedig az első aláírók között:
1. Máriási Dóra pszichológus  - youtube: "Mire való a kritikai pszichológia, és mi a szakma felelőssége társadalmi kérdésekben? Máriási Dóra és Vida Katalin kritikai pszichológusok éppen feminista szemléletű női önismereti csoportot indítanak, és arról beszéltek Professzor Paprikának, hogyan alkalmazzák a gender-megfontolásokat a tanácsadói és a tudományos munkájukban."
3. Vida Katalin tanácsadó szakpszichológus, pár és családterapeuta jelölt

Itt van már is két feminista, akik egy you tube-os videóban (Közzététel: 2015. nov. 9. -állóképpel ellátott hangfelvételen) arról beszélkednek, hogy a nők úgy amblokk - egészében alacsonyabb pozíciókat töltenek be a társadalomban. Mernek ilyeneket hazudni, miközben pl. Németország élén egy nő áll, aki éppen az illegális bevándorlást támogatja keményen, felszámoltatja európai kultúrát, veszélyeztetve ezzel sok millió európait stb. Csak mert feministák, ők hamis tényekre hivatkozva gyakorolhatják a szakmájukat? És ők szólítanak fel egy becsületes pszichológus asszonyt vitára, azzal kapcsolatosan, hogy hajlandó lesze-e arra a tudományos csalásra, amire ők?

"Manapság, ha valaki nő, akkor alacsonyabb pozíciót tölt be a társadalomban és sokkal több igazságtalanságot él meg." - hangzik el a videó 3:29-3:35 részén a két feminista pszichológuscsaj egyikétől. Ők csajok, ezt ők maguk is kiemelik a weboldalaikon magukról feltett közös fotóikon, ahol kamaszos arcokat vágva hol egyikük kacag kamaszosan, hol a másikuk, és hol egyikük vág kamaszosan szégyenlős arcot, hol másikuk - mint ennél a videónál is ilyen egyetemista, vagy középiskolás hangulatú fotóból van három is.