Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Violetta Kozma-Joó
A petíció szerzője

/ #78 Geréb ügy tisztázás

2016-01-15 09:04

A Geréb Ágnes neve nem azért lett megemlítve, hogy itt a kommentekben lehetőséget adjunk őt aljasul támadni, ezért a Geréb Ágnest aljasul támadó megnyilvánulások továbbra is le lesznek törölve, legyen világos kedves idelátogató, kötözködni vágyó névtelen, arctalan személyek, hogy a gonoszkodás az nem vélemény! Tehát itt semmiféle gonosz és aljas támadás nem fog megmaradni, én ehhez a petíció szerzőjeként és a hozzátartozó kommentrészleg moderátori jogaival élve ehhez nem járulok hozzá!
 
"2007-ben eltiltották a foglalkozásától,[3] utána szüléskísérőként asszisztált.[4] Tevékenységét ennek ellenére folytatta, otthonukban szülő nőknek segédkezett.2009-ben maradandó fogyatékosságot, illetve halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel vádolta meg az ügyészség, miután egy általa vezetett szülés közben a magzat életét vesztette.[5] 2009 novemberében Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB) egyesítették a vádakat és úgy ítélték meg, hogy a cselekmény emberölésnek is minősíthető.[6] Az emberölések elbírálása a megyei bíróságok hatáskörébe tartozik, így a per a Fővárosi Bíróságon folytatódott.[5]Magyarországon ez volt az első eset, hogy orvost azzal vádoltak meg, hogy elvégzett egy beavatkozást annak ellenére, hogy tudta, halált okozhat.[7] A Fővárosi Bíróság (FB) megállapította, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKP) szabályt sértett az átminősítéssel és az ügyet visszahelyezte." - Wikipédia

Aki nem képes Geréb Ágnes ügyéről józanul és az emberi méltóságot és a gyakorlati tényeket tiszteletben tartva nyilatkozni azt továbbra is törlöm. Geréb Ágnes tévesen volt vádolva emberöléssel, és akiben van egy csepp józanság is és nem a Geréb Ágnesre irígy, illetve az ő tevékenysége miatt a méltatlanul szerzett, csillagászati hálapénzeiket féltő orvos-kollágák hipokríta - igazságtalan vádaskodásának a vak követője és gyakorlója, az képes belátni a gonosz elméleti vád és a tárgyi valóság által jelzett igazság közötti hatalmas eltérést.
Számtalan esetben halt már meg, vagy született csecsemő jóvátehetetlen károsodásokkal, a törvényes előírásoknak abszolút megfelelő kórházi körülmények (Abszolút steril környezetben álló, ultra tudományos - technikai berendezések és gépek) között dolgozó orvosok által vezetett szülések közben. Sőt: tudatos felelősséggel vállalt orvosi beavatkozások hatására is haltak és halnak meg, ma is, más szülész orvosok kezei között! Ezek ellen mégsem indult és nem indul soha semmilyen jogi eljárás. Az orvostudomány és a gyógyász-technika nem Mindenható Isten, közel s távol sem. Tehát a más orvosok és a technikai berendezések mindenhatóságára hivatkozva, vagyis egy hamis mindenhatóságra hivatkozva gyilkosnak nevezni valakit, aki messze pozitívabb csecsemő-elhalálozási statisztikával rendelkezik, mind a szülész orvos társadalom átlaga, de állítólag az otthonszülési körülmények miatt nem tudott megmenteni egyetlen, szülés közben elhaló csecsemőt, miközben az előírásoknak megfelelő körülmények között dolgozó - szüléslevezető - más orvosok nem tudtak megmenteni tízeket! Még a vádlók számára is teljesen világos volt, hogy ez az indok mennyire szemforgató aljasság.

Ezt, a Geréb Ágnes világ-szerte elismert sikereire féltékeny, szakmai lobbysták által koholt vádat itt újból felemlegetni, a hipokrita gonoszság csúcsa. Ennek nem fogok itt helyet adni. 
És különben is, ez a petíció nem a Geréb Ágnes munkásságának és szakmai meggyőződésének a védelméről szól, hanem a Bagdy Emőke munkásságának és a szilárd szakmai alapállása jogosságának az erkölcsi támogatásról!