Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #4920

2015-12-03 22:37

 

most találtam a Q-károsultak.hu-n:

            

 Nyílt levél

Dr. Lázár János Úr, Miniszterelnökséget vezető miniszter

részére

Budapest

V. Kossuth tér 2-4.

Tisztelt Miniszter Úr!

Hallgatva az Ön Quaestor-ügyben tett nyilatkozatait, megállapítható, hogy még minimális szinten sincs tisztában a Quaestor-károsultak helyzetével és annak valós okával, azok eredeti befektetési céljával, de legfőképpen azzal, miképpen tévesztették meg Őket a nyilvánvaló félrevezetés szándékával.

Az viszont kétségbevonhatatlan, hogy Ön a legtöbbet tévesen, sőt egyenesen megtévesztő tartalommal nyilatkozó politikus. Ennek egyik oka lehet, hogy Önt félretájékoztatják, a másik pedig az, hogy Öntől kifejezetten az ilyen téves és hiányos nyilatkozatokat várják el.

Mindenesetre mi károsultak ezúton felkínáljuk annak a lehetőségét, hogy ismeretei hiányosságáról, azok jelentős mértékben hibás tartalmáról egy nyilvános beszélgetés keretében kaphasson a károsultak képviselőitől autentikus információkat. Ezzel úgy gondoljuk, amennyiben erre hajlandó, akkor megismerhetné az érem másik oldalát is, és megnyilatkozásai ha empatikusabbá nem is, de tényszerűbbé, pontosabbá és tárgyilagosabbá válhatnának. Ugyanakkor véleményünk szerint – ha ez számít – a Quaestor-ügyben történő megszólalásainak helytállóbbá válása kihatna az egyéb nyilatkozatait illető elfogadottságra is.

Tisztelt Miniszter Úr!

Javasoljuk tehát, hogy amennyiben van igénye és elégséges bátorsága szembesülni az Ön által hangoztatottaktól jelentősen eltérő valósággal, akkor kérjük, hogy egy Önnek megfelelő helyet és időpontot javasoljon egy nyilvánosan lefolytatandó beszélgetésre, amely kölcsönösen közelebb hozhat bennünket egymás szempontjainak megértéséhez és a valós helyzet megismeréséhez.

Budapest, 2015.december 2.

Válaszáig maradva tisztelettel:

Quaestor Károsultak Csoportja