Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak


Vendég

/ #1141

2015-11-01 19:21

Azért irtam alá, mert a levélirójának teljes mértékig igazat adok, és felháboritó amit Amerika megenged magának Magyarországgal szemben és erőszakosan rá akarja kényszeriteni aljas dolgokra. Amerika mindenütt csak bajt provokál, letámad országokat, a vezetőiket megöli, mert ellenállnak az ő akarataiknak, s utána kivonul, maga mögött hagyva a borzalmak borzalmát, s akkor azt mondják, Amerika a demokráciát vitte be azokba az országokba. Csupán meg kell nézni azok az országok milyenek voltak az Amerika által bevitt demokrácia elött, s mivé lettek utána.
Amerika teljes világuralomra való törekvéseivel mindennemű aljas trükkökhöz folyamodva továbbra sem nyugszik, és milyen jogon szól bele olyan országok belügyeibe, akik nem is tartoznak Amerika fennhatósága alá.
Az hogy egy nagykövetnek kéne ismernie annak az országnak a történelmét ahova küldik, természeesen ezt egy amerikaitól elvárni nem lehet, mert lehet most tudatosult benne, hogy létezik Magyarország, mert elötte fogalma sem volt róla, és hol is van?Amit ő ott képvisel nem más mint lefizetett bérencként próbál diktálni, s még ő jelenti ki, hogy Orbán Viktor egy diktátor???? Nézze meg elöször a saját országát.Jobb lenne ha producerként továbbra a saját hazájába dolgozna, és nem árulóként egy ilyen poziciót töltsön be, mert ilyen állásokra csak az képes akinek a jelleme erősen sántit. No meg nem utolsó sorban, lehet többet fizetnek neki ezért mint producernek?Szégyelheti magát, mert minden józan gondolkodású ember elött ez a nő jellemileg egy nulla.