Kérjük, ne vegyen részt a budapesti Városliget tönkretételében!


Vendég

/ #166

2015-09-25 14:29

Mikor gyermekeim kicsik voltak, rendszeresen jártunk a Városligetbe, remek élményekben volt részünk: kellemes, zöld környezetben szaladgálhattak, élvezhették a Városligetet. Felnőttként is szívesen jártak / járunk a Ligetbe, mikor édesanyám már nehezebben mozdult ki, és elvittük őt is a Ligetbe, nagyon élvezte.Szeretném, ha továbbra is lehetőségünk lehetne a Ligetet úgy élvezni, ahogy ma még van. Legfeljebb a sok 'sátras' kirakodóvásárt szüntetném meg - de még az is elviselhető.
Mindenesetre a Liget által nyújtott gyönyörű környezetet meg kell tartani - de kulturáltabb is lehetne a Liget, ha sikerülne tisztábban tartani a környezetet. Ezt feltétlenül fontosnak tartom.
Lényeg: a LIGETNEK MEG KELL MARADNIA!!!!!!!
Jelenleg is vannak kulturális élményeket nyújtó létesítmények.
És még egy kérdés: mi lesz az új beépítési terv után azokkal az intézményekkel, amelyek jelenleg a hátrányos helyzetű emberek szükségleteit elégítik ki?
Remélem, nem akarják azokat az intézményeket eltüntetni,amelyek az ő kiszolgálásukat szolgálják - hisz Zugló sok olyan intézménnyel rendelkezik, amelyek a "Behindert" emberekkel foglalkozik.
Szükségünk van a Ligetre, úgy, ahogy nagyon sok éve (évszázada) kialakult. Hisz ez a Liget akár hungaricumnak is nevezhető.