Legazilálják a marihuánát


Vendég

/ #19

2015-09-19 21:37

Mert valamit tenni kell az országnak.Elvakult emberek nem látják, de börtöneink teli vannak betörőkkel,rablókkal meg füvesekkel..Olyanokkal akik maximum maguknak artottak,ha artottak egyátalán. (Lsd:friss amerikai tanulmányok tényként kezelig,amit bizonyitották is hogy a Thc n hogy gátolja a rákos sejtek szaporodását,hanem visszaforditja a tüdő- és agytumort.Ébredj Magyarorszag!
Vagy csak akkor fogunk lépni amikor már az összes europai országban caffe shopok üzemelnek? Amikor nekunk mar semmi hasznunk nem lesz belole?meg lehet nézni canadai 2014/2015gazdasagi mutatókat Mi mutat többszáz%os növekedést folyamatosan.Amerikába rengeteg adot hoz, a csempeszet szinte megszunt.Magyarorszagon van Europa legértékesebb vízkészlete, Europa legnagyobb tava. A turizmus mégis a beke segge alatt van a 90évekhez képest,de lehet hogy NSzKbol is tobben jöttek mint most.
Ajánlom Orban Viktornak es a különböző orszagvezetoknek, közgazdászoknak az amerikai es kanadai marihuana ipar mutatóit.Megszünnének a rengeteg ki nem fizetett bűnügyi költségek, a semmit nem eri "elterelesek "amik max a drogost es a dillertt hozzák közelebb. Rendőreink törődhetnének az igazi bunugyekkel.

Akik nem szivtak mert füvett azoknak megsúgom,nem ez a "keményebb" drogok kapuja.
Ha ti tudnátok,hogy mit szívnak a mostani fiatalok,azon aztán tenyleg ki lehet hülni.lasd bármelyfele herbal,szintetikos kannaboidok. Ezekbe tényleg bele lehet halni,nem is kell messzenunk.
Ha nem ébred fel az orszag,elobb utobb azt veszitek eszre hogy hullnak a gyerekeitek es nem ertitek miert....
Aki fuvezik,márpedig nem 200 000 vagyunk az biztosen ovatos becslesem alapjan is legalabb 600 000,merjetek lépni, IRJÁTOK ALÁ a Peticiót!
Mondja ezt eg öreg róka....