A Földes maradjon Földes!

manco

/ #39 Re:

2011-09-24 19:00

#31: -

Megáll az eszem!!! Soha, egyetlen másodpercre sem fordult meg a fejemben, hogy valaha is felmerül majd, hogy ennek a nagyhírű iskolának "valakik" másik nevet akarnának adni!

Miért lenne jobb bármilyen másik név? Min változtatna ez? Jobb lenne tőle valami? Előbbre vinné esetleg az oktatás szinvonalát az amúgy is jóhírű intézményben? Boldoggá tenne ez nagy tömegeket?! .....még ezernyi kérdés felötlik bennem ezzel kapcsolatban.

Kik alkotjék ezt az emlékbizottságot? Ők melyik név alatt voltak az iskola tanulói? Melyik névre lennének büszkék? Egyáltalán ennek az iskolának a falai között diákoskodtak? Mert én igen! Én FÖLDESISTA voltam, az is maradok, büszke vagyok rá, hogy ennek a gimnáziumnak a tanulója lehettem. Nagyon sajnálnám, ha bárki is meg akarná ezt a nevet változtatni, mert ezt az iskolát így tisztelik, ismerik országszerte.

Jelenlegi diákok! Gondoltatok már arra, hogy a Földes Gimnázium helyett egy mindenki által ismeretlen iskola diákjai legyetek?

Igazat adok annak, aki azt írta, hogy az iskola tette híressé a Földes Ferenc nevet, és nem fordítva.

Mégis,  a FÖLDES maradjon csak FÖLDES! Az okos, újítani akaró emberek pedig találjanak már ki olyan, az oktatást is előbbre vivő dolgot, ami az ő nevüket is híressé teszi!!! A FÖLDEST pedig hagyják békén, az igazgatót, és az ott dolgozókat, tanulókat pedig ne stresszeljék ilyen haszontalan, oktondi ötletekkel!