Az EU és OROSZORSZÁG KÖZÖSEN OLDJA meg a MIGRÁCIÓT


Vendég

/ #13 Javaslat az emberölést mellőző, de az elmekóros IÁ hívők és a megbolondított migránsok kezelsésére

2015-09-05 11:36

Kedves Békét akaró barátaim! 

Az IÁ vezetői és hívei hiszik, hogy joguk van megölni mindenkit, aki nem fogadja el az ő tanaikat, és lerombolni, elégetni mindent, ami más kultúrák terméke. Még elmekórosabbak, mint Hitler és hívei voltak, amikor azt hitték, hogy joguk van megölni minden zsidó származású embert, és megsemmisíteni mindent, ami zsidók, vagy barátaik terméke. Az IÁ hatására és bűnszövetkezetek szervezésével népvándorlás indult, melynek   résztvevőivel elhitetik, hogy joguk van az európai jóléti államokba menni és az ottani jóléti juttatásokat élvezni. A hitleristák hatására, és különböző méltámytalanságok ellensúlyozására sokan elhitték, hogy joguk van a világ anyagi javainak, területeinek újra elosztása érdekében harcolniuk.

Ma már minden történész elismeri, hogy a hitlerizmus elmebaj volt - nem hangsúlyozzák, hogy meg lehetett volna etne vinni, ahol segítenék őket, hogy társadalomba beilleszkedő emberré váljanak. a második világháború szörnyű pusztításait előzni, ha időben elmebetegként kezelték volna a hitleristákat, nem tárgyaltak volna velük úgy, min t normális emberekkel lehet.

Az állatvédők elérték, hogy a veszélyes oroszlánokat halált nem okozó módon (altatót és elmenyugtatót tartalmazó lövedékkel) lelövik, majd állatkertbe viszik és megszelidítik.

Az IÁ tagjait, a megfékezhetetlen migránsok le lehetne lőni ugyanúgy, mint a veszélyes oroszlánokat. A magyar hadseregnek van ehhez felszrelésük - volt, hogy egy feleségét megölni akaqró férfit így efékeztek meg. AZ így lelőttek egy részét megfelelő pszichiátriai intézménye lehetne vinni és hozzásegíteni őket, hogy társadalomba illeszkedő emberekké váljanak. Az ilyen intézetekben a magyar gyógypedagógia, avagy a dinamikus pszichiátria szellemébern súlyos destruktívan agresszív elmebetegeket is társadalomba illeszkedő emberekké tudunk átnevelni. Tápiógyörgyén, a pszichiátriai otthonbanez régebben általában 5-10 év alatt sikerült, legújabban olyanná alakult ott a lakók közhangulata, hogy a legtöbb beutalt, aki korábban súlyosan destruktívan agresszív volt, egy-két nap ottlét után békés társadalombarát vislkedésre áll át. IÁ hívőkkel ezt szintén el lehetn e érni, migránsokkal még könnyebben, Az áltlam javaslt módszer meglehetősen drága lesz, de sokkal olcsóbb, mint az a várható harmadik világháború, ami eklkerülhetetlennek látszik, ha normális ellenségként kezelik az IÁ hívőit és a migránsokata

Szeretettel Kappéter István dr. gyógypedagógus, pedagógia-pszichológia tanár, általános orvos, az ideg-, elmegyógyászat és a pszichoterápia szakorvosa, 1991 óta jövőkutatásban nemzetközi elismerést szerzett.