Az EU és OROSZORSZÁG KÖZÖSEN OLDJA meg a MIGRÁCIÓT


Anonymous

#1

2015-08-31 14:41

Aláírtam, mert az egyetlen út a MINDENKI JAVÁT EGYFORMÁN SZOLGÁLÓ MEGOLDÁSHOZ.
A HÁBORÚ ELKERÜLHETŐ !!!! de csak ha ÖSSZEFOG MINDENKI aki itt él a Kárpát-medencében.
NINCS JOBB és BAL!!! csak az éltető NEMZETI ÉRDEK vagy a pusztító globalizmus.
MOST vagy SOHA
Ditke

Vendég

#2

2015-09-03 16:58

Teljesen egyet lehet és egyet kell érteni a petíció írójával, mert a problémát gyökereinél kell(kellene) kezelni és ki kell mondanunk azt, miszerint a multi tőke által motivált nyugati gazdaságpolitika, katonai politika terméke ez az áldatlan és embertelen állapot.Ártatlan és félrevezetett embertömegek lettek becsapottan rá zúdítva Európára, benne, hazánkra. Csak a teljes körű összefogással lehet a probléma megoldásához nyúlni, OROSZORSZÁG bevonásával, segítségével!

Vendég

#3 Éva

2015-09-03 17:22

Más cél nem lehet, csak a béke! Világbéke, emberség! És akkor nem lesznek menekültek sem,ha mindenkit hagyunk élni!


Vendég

#4

2015-09-03 17:23

Egyetértek

Vendég

#5 Sándor

2015-09-03 17:24

Béke, Béke, Béke! Én erre szavazok!

 


Vendég

#6

2015-09-03 17:25

Az Eu és a Náőtó cserben hagy, mint mindig, ezért lelkifurdalás nélkül engedjünk tovább minden bevándorlót, mint teszi ezt Szerbia ( ezt tenné, ha Eu tag lenne is) Nem mi vagyunk a céloörszág, hane4m azok az or5szágok, amelyeki fő támaszai voltak az USA által előidézett háborúknak.

Vendég

#7

2015-09-03 22:24

Nagyszeru dolog!

Vendég

#8

2015-09-04 06:46


Azért írtam alá, mert a békére törekvő.

Vendég

#9

2015-09-04 07:42

Mert csak békében szeretetben lehet a jövőért, egymásért, boldogulásért földünk megmentéséért munkálni. A társadalmi, ökológiai, testi,szellemi lelki egyensúly visz közelebb a minden irányú fejlődéshez.

Vendég

#10

2015-09-04 08:10

Ugyan teljesen utópikus a gondolat, de attól még igaz. Sajnos a tőke értékesülésének módja és az erre épülő globális érdekviszonyok nem ebbe az irányba mutatnak, még!?

Vendég

#11

2015-09-04 09:18

Egyetértek a nyilatkozattal!!!!

Vendég

#12

2015-09-04 23:35

Az egész migráció álnokul titkolt támadás (most éppen Európa) nemzetállamai ellen...
Amit most megoldásnak vetít a média, az a nemzetbomlasztók támadásának egyik létszámsikere.
Sosem fognak nyugodni ezek a mocskoselméjűek.
A mi dolgunk az ellenség, az ellenséges tevékenység felismerése, és az arányos, többfokozatú nemzetvédelem.
Szorgos figyelem, állandó cselekvés szükséges hazánkfiai részéről Csonkahazánkban.

Vendég

#13 Javaslat az emberölést mellőző, de az elmekóros IÁ hívők és a megbolondított migránsok kezelsésére

2015-09-05 11:36

Kedves Békét akaró barátaim! 

Az IÁ vezetői és hívei hiszik, hogy joguk van megölni mindenkit, aki nem fogadja el az ő tanaikat, és lerombolni, elégetni mindent, ami más kultúrák terméke. Még elmekórosabbak, mint Hitler és hívei voltak, amikor azt hitték, hogy joguk van megölni minden zsidó származású embert, és megsemmisíteni mindent, ami zsidók, vagy barátaik terméke. Az IÁ hatására és bűnszövetkezetek szervezésével népvándorlás indult, melynek   résztvevőivel elhitetik, hogy joguk van az európai jóléti államokba menni és az ottani jóléti juttatásokat élvezni. A hitleristák hatására, és különböző méltámytalanságok ellensúlyozására sokan elhitték, hogy joguk van a világ anyagi javainak, területeinek újra elosztása érdekében harcolniuk.

Ma már minden történész elismeri, hogy a hitlerizmus elmebaj volt - nem hangsúlyozzák, hogy meg lehetett volna etne vinni, ahol segítenék őket, hogy társadalomba beilleszkedő emberré váljanak. a második világháború szörnyű pusztításait előzni, ha időben elmebetegként kezelték volna a hitleristákat, nem tárgyaltak volna velük úgy, min t normális emberekkel lehet.

Az állatvédők elérték, hogy a veszélyes oroszlánokat halált nem okozó módon (altatót és elmenyugtatót tartalmazó lövedékkel) lelövik, majd állatkertbe viszik és megszelidítik.

Az IÁ tagjait, a megfékezhetetlen migránsok le lehetne lőni ugyanúgy, mint a veszélyes oroszlánokat. A magyar hadseregnek van ehhez felszrelésük - volt, hogy egy feleségét megölni akaqró férfit így efékeztek meg. AZ így lelőttek egy részét megfelelő pszichiátriai intézménye lehetne vinni és hozzásegíteni őket, hogy társadalomba illeszkedő emberekké váljanak. Az ilyen intézetekben a magyar gyógypedagógia, avagy a dinamikus pszichiátria szellemébern súlyos destruktívan agresszív elmebetegeket is társadalomba illeszkedő emberekké tudunk átnevelni. Tápiógyörgyén, a pszichiátriai otthonbanez régebben általában 5-10 év alatt sikerült, legújabban olyanná alakult ott a lakók közhangulata, hogy a legtöbb beutalt, aki korábban súlyosan destruktívan agresszív volt, egy-két nap ottlét után békés társadalombarát vislkedésre áll át. IÁ hívőkkel ezt szintén el lehetn e érni, migránsokkal még könnyebben, Az áltlam javaslt módszer meglehetősen drága lesz, de sokkal olcsóbb, mint az a várható harmadik világháború, ami eklkerülhetetlennek látszik, ha normális ellenségként kezelik az IÁ hívőit és a migránsokata

Szeretettel Kappéter István dr. gyógypedagógus, pedagógia-pszichológia tanár, általános orvos, az ideg-, elmegyógyászat és a pszichoterápia szakorvosa, 1991 óta jövőkutatásban nemzetközi elismerést szerzett.


Vendég

#14

2015-09-05 18:54

Békét és igazságot Magyarországnak, eleget nyúzták már ezt a népet!Békét a világon minden népnek, és családnak...Feleljenek a háborút szítók és a gyilkosok!

Vendég

#15

2015-09-13 16:32

Nem írok alá olyan anyagot, amit nem ismerek!

Vendég

#16

2015-09-13 16:45

Ezzel egyetértek, hónapok óta harcolk a Facebookon az ellenvéleményekkel, mindhiába! Túl nagy az embereknek az a tábora, akik ezt felebaráti segítségnek tekintik csupán de nem működik bennük egészséges életösztön, mely a veszélyre figyelmeztetne. Másik ok az, hogy szinte a teljes baloldal ebben látja megerősödésének egyetlen lehetőségét és önös érdekeiken keresztül a migráció végtelen áradatában lájákják politikai győzelmüket! Én tiltakozom ezen magatartások és döntések ellen, a maroknyi magyar nemzet több mint 1000 éve küzd sajnos eredménytelenül azért, hogy ez a föld az övé legyen! Nem engedhetünk be ilyen hatalmas ÖNTÖRVÉNYŰ tömeget !!

Vendég

#17

2015-09-21 20:30

Azért írtam alá a petíciót,mert bár a lakosság legnagyobb része tapasztalataim alapján, nem szeretné, hogy bármennyi illegális bevándorlót befogadjunk a saját kárunkra, viszont a média és a liberálisok, olyan aljas kampányt folytat ellenünk nemzetközi szinten, hogy az ebből kifolyólag ránk nehezedett nyomás alatt képtelenek vagyunk egyedül megoldani a helyzetet. Azért is tartom szükségszerűnek a szövetkezést éppen Oroszországgal, mert abban reménykedem, hogy képes keményebben odahatni, mint a mi elpuhult, impotens UNIÓ-nk.

Vendég

#18

2015-09-21 21:01

Mert az Europai vezetők mindegyike csődtömeg, tehetetlen balfaszok.

Vendég

#19

2015-09-22 03:50

Féltem Magyarországot, féltem kis hazámat. Ez ellen már igazán nem tudjuk felvenni a harcot, hiszen bődületesen túlerőben vannak. A NATO sohasem fog megvédeni bennünket, hadseregünk, fegyvereink nincsenek, aranykészletünket kifosztották, a lakosságot is leszívták anyagilag, megvonták a pénznyomtatási jogát az MNB-nek, triplájára emelték az államadósságot, melyet nem is lehet visszafizetni, nemzedékeken keresztül!Minden adott Mo. teljes elsöpréséhez, hacsak nem kérünk segítséget, ha nem fogunk össze!

Vendég

#20

2015-09-22 06:51

Féltem a gyerekeim és unokáim életét és jövőjét !!

Vendég

#21

2015-09-22 20:21

Szeretnék BÉKÉBEN élni !!