Kérjük Kata óvó néni további alkalmazását a Hold Utcai Óvodában!

Csak reálisan

/ #4 Kiállás vagy bosszúállás?

2015-08-07 23:04

Kedves Aláírók, Hozzászólók!

Én pedig azt tartom igazságtalannak, hogy ismeretek hiányában alaptalanul rágalmaznak egy óvodavezetőt!
A rágalmazás, hangulatkeltés, egy jó hírnevű óvoda és pedagógus nyílvános lejáratása nagyon komoly dolog és bizony ez is jogi következményeket vonhat maga után!
Ha jól értelmezem, itt egy határozott idejű munkaszerződésről van szó. Nem "helyezkedésről", sem "diszkriminációról", sem "likvidálásról".
Én is pedagógus vagyok és kikérem magamnak, hogy dilettáns közegnek nevezze a köznevelést! Ha ilyet ír, vagy nem érti a szó jelentését, vagy nincs tisztában a pedagógusok szakmai és gyakorlati tudásáról, amit megkövetelnek, ellenőriznek és minősítenek. Egy kisgyermekekkel foglalkozó pedagógusnak nem csak szakmailag kell 100%-osnak lennie, hanem az elme-, és idegállapotának is rendben kell lennie!
Nyílvánvaló, hogy az aláírók számára sem kerek a történet, csak nyomkodnak bután egy aláírás gombot anélkül, hogy az érem másik oldalát megnéznék! Megértem az elfogult szülőket, akik ismerik és szeretik az óvónőt, de kérem milyen alapon ír alá olyan, aki sem Kata nénit, sem az intézményt, sem a történetet nem ismeri. Én felelősségteljesen soha nem tennék ilyet. Komolytalan...
Elismerésem az intézmény és az óvodavezetők higgadt viselkedéséért! Az, hogy hallgatnak és nem mennek bele közönséges módon facebook-os és egyéb nyílvános sárdobálásba, intelligens hozzáállásról tanúskodik!