A környezettudatos szúnyoggyérítésért


Vendég

/ #5

2015-07-12 21:06

A vegyi szúnyogirtásról annyit: vegyszerallergiás vagyok. Jún. 25. csütörtök este történt Csurgón a repülőgépes szúnyogirtás. Pénteken délelőtt a bevásárlásból már úgy értem haza, hogy arcom lemerevedett, szám széle feldagadt, számban apró hólyagok lettek. Szemem égett. Fejem enyhén fájt, járásom se volt stabil. Szombaton délelőtt, amikor kiléptem a házból, ismét jelentkeztek a tünetek. Nem tudtam a házat elhagyni, ablaknyitáskor is jelentkeztek a tünetek. 15 napi bezártság után tudtam a lakást szellőztetni tünet nélkül. Bio kertemből semmit nem tudok használni.

Azzal a kijelentéssel nem értek egyet, hogy emberre nem veszélyes! Szerintem: A MÉRGEK: rovarÖLŐ, gombaÖLŐ stb. testidegen anyagok. A szervezetnek megfelelő anyagokat: zsír, cukor, tej stb. enzimek segítségével emészti meg testünk. Méregemésztő enzimről nem tudok. Mi lesz vele? A méreg az élelemmel, levegővel bejut a szervezetünkbe, ill. BELEREZEG, hiszen minden rezgés. Ez a sejteket nem építő rezgés  (mivel nem táplálékunk) módosítja sejtjeink rezgését. Az immunrendszer figyelő állásba kerül. Amikor a sok méreg rezgése miatt annyira módosul sejtünk rezgése, hogy immunrendszerünk már nem ismeri fel saját sejtünket, megtámadja. Szerintem így alakulnak ki az IMMUNBETEGSÉGEK. KINEK HIÁNYZIK?

Végül szeretnék köszönetet mondani Polgármesterünknek és Jegyző asszonynak, hogy lemondták a szúnyoggyérítés további munkálatait, NEM mérgezik tovább FÖLDÜNKET.

Köszönetet mondok barátnőmnek, aki nagy szeretettel végezte a bevásárlást, ház körüli munkáimat házfogságom alatt. Valamint lábodi, berzencei barátnőmnek és barátomnak, csurgói barátaimnak – akik Szentáról látnak el biozöldségekkel biokertem halála után.

Kovács Ilona, Csurgó




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...