Külföldi magyarok tiltakozása a Nemzeti Konzultáció ellen

Egres Béla- JGE

/ #79 levél Kész Zoltánnak

2015-06-11 11:06

Nem tisztelt Kész Zoltán!

Egres Béla vagyok a Jövő Generációja Egyesületének az elnöke!

Megdöbbenéssel olvasom petícióját, mellyel mint idehaza mások adóján felnőtt és tanult ember külföldről próbálja befolyásolni a hazai politikát és az itthon dolgozók és adózók gondolkodását!
Minden Magyarországon született és felnőtt - a magyar emberek adójából fenntartott oktatási rendszert végig járó állampolgárnak kötelessége saját hazájában maradni és azt munkájával adójával és hűségével szolgálni. Amennyiben erre nem hajlandó mint külföldön dolgozó kötelessége lenne fizetése jelentős részét a magyar költségvetés számára haza utalnia.
Magyarországon lehet élni és boldogulni, csak nem szabad a munkalehetőségek között válogatni! A fizetést nem okos telefonra, márkás ruhára, cigarettára, alkoholra és tetoválásokra kell költeni, hanem a megélhetésre és az egzisztencia megteremtésére.
vegyetek példát Orbán Ráhelről aki szorgalmas munkájának köszönhetően most milliókkal rendelkezik. Nem igazak azok a pletykák, hogy csalással jutott ezekhez a pénzekhez. Erre bizonyítékok sincsenek, csak arra, hogy nagyon sokat dolgozott. A magyar egyetemeken uralkodó körülmények miatt (gólyatábori erőszak, nyelvvizsga hamisítás, Hallgatói Hálózat) kényszerül második diplomáját külföldön megszerezni.
Magyarország nem a bevándorlók ellen van csupán a személyazonosságukat igazolni nem tudó tanulatlan és gyanús embertömegek ellen szeretne fellépni.
Mint külföldön élő, külföldre adózó, de a magyar emberek pénzén felnevelt és kitaníttatott disszidens ne mondja meg külföldről, hogy a magyar állam hogyan vezesse az országot és az ide haza dolgozó és adózó honpolgárok hogyan gondolkozzanak!
Egyesületünk ugyan ezt üzeni más külföldről pofázó egykori polgárainak is akik külföldre szökve megfeledkeztek hazájukról és kötelezettségeikről.
Az Európai Unió nem arról szól, hogy akármikor leléphetünk egy másik országba csak mert az ottani miniszterelnöknek szebb a szeme és néhány euróval többet fizetnek! Persze ezt a magyar egyetemeken nem tanítják.
Egyesületünk kezdeményezni fogja, hogy aki Magyarországon született, nőtt fel és tanult az csak abban az esetben távozhasson hosszabb időre munkavállalás céljából az országból, ha az állam által ráköltött pénzt maradéktalanul visszafizeti. Vagy ha az érettségit követően legalább annyi ideig ide haza dolgozik, amennyi évig az állam finanszírozta tanulmányait.
Amennyiben egy fiatal ezen kötelezettsége alól elmenekül abban az esetben az összeget családtagjain keresztül hajtsák be és semmisítsék meg tanulmányi eredményeit!
Ezzel párhuzamosan nem kérünk a külföldi munkavállalókból és szakemberekből sem! Mindenki boldoguljon a saját hazájában és szolgálja a saját hazáját. Árulókra senkinek sincs szüksége!


Tisztelettel az Elnökség
Egres Béla és Lovászi Fruzsina
Jövő Generációja Egyesület Elnökség -A tiszta és demokratikus Magyarországért!
7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2/b