Mi európaiak vagyunk, és azok is maradunk!


Vendég

/ #62

2015-05-22 10:09

Attól leszünk európaiak, hogy többre tartjuk annak az életét, aki képes egy 92 éves, becsületben megőszült asszonyt (tegnapi hír) félholtra verni, felváltva ütlegelni a fejét tenyérrel és ököllel 10 000, azaz TÍZEZER Ft-ért és kezét,  lábát kábellel megkötözve sorsára hagyni? 

Ehhez csak gratulálni tudok! Remek értékrend! Remélem az elkövető szabadulása után az aláírók szülei, vagy nagyszülei közül választ áldozatot, aztán lehet védeni, meg az élethez való jogáról értekezni. 

Közhelyeket puffogtatni, szájkaratézni a legegyszerűbb, míg csak egy szokványos tudosítás a híradóban, vagy az újságban, az igazi súlyát csak akkor fogjátok érezni, ha áldozatként, vagy hozzátartozóként a saját bőrötökön tapasztaljátok meg egy ilyen embernek nem nevezhető lény személyiségét. 

Vehetjük példának szintén tegnapról egy másik gyilkos nyilatkoztatát, aki egy idős asszonyt lökött a villamos alá: zavarta, hogy az idős néni előre állt és lerúgta közvetlen az érkező villamos elé. Előzményként egész bűnlajstromot soroltak fel, garázdaság, testi sértés témakörében. Egy másik mondat tőle: "ha valahová nem akarnak beengedni, akkor egyszerűen berúgom az üvegajtót".

Akkor most? Kap 10, esetleg 20 évet és kiszabadul, után mi lesz? Mintapolgár biztosan nem lesz belőle, sőt, elég valószínű, hogy ha valami ismét nem tetszik neki, megint emberekre támad, valószínűleg addig, míg újra ölni fog.