A Gyámhivatalok gyermekek jogait megsértő eljárása ellen!!!


Vendég

/ #4

2015-03-24 17:35

Azért írtam alá, mert az én kislányomat is el vették 2013.02.28-án.
A Siófoki családsegítő Moher Istvánné közreműködésével amit zsarolással ért el és mert félti az állását!
Felháborít, hogy az állam olyan semmirevaló ,,munkahelyre"adja a fizetést amivel gyerekeket, családokat tesznek teljesen tönkre és ez alatt úgy szemétkedhetnek az emberekkel ahogy neki tetszik és ez minden családsegítőre, gyámhivatalra és az ezekben tevékenykedőkre igaz!
A gyámhivatalok illetve a szakszolgálatok az összes bűnt elkövették a családom ellen! A kislányunk haza helyezésénél még azt is kifogásolták, hogy együtt élünk a feleségemmel így kénytelenek voltunk szétköltözni azért, hogy a kislányunk minél hamarabb haza kerülhessen. Ez a mai napig nem történt meg pedig még családbafogadási kérelem is van amit persze elutasítottak!!!!
Ebben a családunk ellen elkövetett bűncselekményben részt vettek: az orosházi gyámhivatal ügyintézői: Szpisják Jánosné volt ügyintéző, Dr. Francziszti-Lazányi Magda volt gyámhivatal vezető, DR. Ökrösné dr. Mészáros Ágnes ügyintéző, Benke Józsefné ügyintéző, Dr. Horváth Éva gyámhivatal vezető, Lászlóné Pavlik Zsuzsanna Békéscsabai Fagó intézetben a családok ellen tevékenykedő gyermekvédelmi gyám ő az aki mindent elkövetett és követ, hogy a kislányunk ne kerülhessen egyáltalán haza akinek segítői is vannak a Békés megyei nevelőszülői hálózat és vezetője Himler Éva illetve a nevelőszülő Kovács Attila Csabáné valamint de nem utolsó sorban a nevelőszülői tanácsadó Szabó Tibor, Farkas Istvánné családgondozó Békéssámson,Szigetváriné Laczkó Gyöngyi ügyintéző Siófok gyámhivatal,Dr. Kovácsné dr. Mráv Zsuzsanna gyámhivatal vezető Siófok, Kollár Diána ügyintéző Nagykátai gyámhivatal, Visnyei Zsuzsanna ügyintéző
Ezzek közzÜl soknak még gyereke sincs,fogalma se lehet a gyereknevelésről illetve úgy nevelik a gyermekemet mintha a sajátjuk lenne azaz ellenünk.Nem értem, hogy ilyen aljas embereket egyáltalán miért is alkalmaznak a család és gyermek védelemben de azt se, hogy egyáltalán mi szükség van rájuk!!!!!
Ott ahol valóban fel kellene lépniük ott nem mernek vagy nem akarnak inkább becsukják a szemüket, hogy ők nem láttak hallottak semmit ahol meg tisztességesen még ha szerény anyagi körülmények között is de akarják nevelni a gyereküket a szülők ott meg mindent megtesznek, hogy ez ne valósulhasson meg!!!!Látthatják a soraimban , hogy teljesen mindegy hol él a szülő a gyermekével mindenhol ugyan azt csinálják és a legszomorúbb az egészben, hogy mindennek a gyerek issza meg a levét és családok mennek tönkre!!!! Feljebb való hatöságokhoz is fordultunk de sajnos nem történt semmi még akkor sem amikor a nevelőszülő bántalmazását jelentettük, szépen kimosakodnak mindenből azaz a korruptak!!!!
Minden olyan fellépésben ami a gyerekeket, családokat érinti és sorozatos bűncselekményeket követtek el ellenük határozottan fellépünk és követeljük a felelősök azonnali, haladéktalan felelőségre vonását!!!!! Összefogással elérhetjük célunkat!!!!!! Attól függetlenül javaslom, hogy tájékoztasuk azon országokat akik a nemzetközi egyezményeket aláírták, hogy a lehető leghatásosabban lépjenek fel a gyerekek és családok érdekében akár az állam ellen is mivel ezen bűnszervezeteket elvégre ők működtetik, fizetik, gyarapítják!!!!