Kérjük a Kuzey-Güney Tűz és Víz 2. évadát a STV2-től!

Csalódott néző

/ #93 Folytassák a Kuzey-t!!!

2015-03-05 06:50

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Felháborodásomnak szeretnék hangot adni, mi szerint Önök úgy vásároltak meg egy 2 évadból álló török TV sorozatot, nevezetesen a Kuzey Güney ( Tűz és Víz ) című sorozatot, hogy annak csak 1. évadát vették meg vagy tervezték műsorra tűzni!
Javaslom, hogy mielőtt megvesznek egy filmet, egy sorozatot, nézzék meg vagy nézzenek már utána, hogy mégis mit vásárolnak meg!
A Kuzey Güney egy értékes, izgalmas sorozat, kiváló színészi játékkal, a Világ rengeteg országában megvásárolták, sorban hozta el a díjakat a fesztiválokról. Ez a sorozat a 2 évadával egy egész, ha csak az egyik felét adják le, az olyan, mintha egy mozifilmet félbeszakítanának!

Felháborító, hogy a Csatorna a jó filmeket és értékes sorozatokat elpakolja lehetetlen időpontokra, hajnalra, munkaidőbe, éjszakára.! Nem először csinálják ezt! Nem tudom, mennyire számít bele a nézettségbe, ha valaki nem élőben, hanem felvételről nézi a sorozatot, de ha ilyen lehetetlen időpontokban sugározzák, akkor nem csodálkozzanak azon, ha nincs nagy nézettsége! A Kuzey Güney megérdemelte volna, hogy este 18:00 után vetítsék! Higgyék el, hogy nagy lett volna a nézettsége!
Miért kell a pénzünkért a bugyuta, ízléstelen, nézhetetlen műsorokat és az unalomig ismételt, gagyi, egy tucatra gyártott dél-amerikai szenny telenovellákat nézni? Tudom, el lehet kapcsolni, de könyörgöm! Fogják már fel, hogy önök vannak a nézőkért! A mi pénzünkből élnek!
Lehet, hogy sokan nézik ezeket az igénytelen vackokat, de ki kéne elégíteni azoknak az igényét is, akik az értékesebb műsorokra vevők!

Kérem Önöket, vásárolják meg vagy ha már a birtokukban van, szinkronizáltassák le a 2. évadot és tűzzék mihamarabb műsorra!
A problémánkkal más fórumokat is meg fogunk keresni! Ez tarthatatlan!

Egy budapesti ( volt ) nézőjük: