Kérjük a Kuzey-Güney Tűz és Víz 2. évadát a STV2-től!


Vendég

/ #70

2015-03-04 16:01

A kereskedelmi TV-knek szemelőtt kellene tartaniuk, hogy nem mi vagyunk értük, hanem ők miértünk. STV2-n ezt az egy sorozatot néztem, mert a többi műsoruk számomra nézhetetlen. Unalmasak, értéket nem adnak át, nem pazarolom ezekre az időmet. Ha nem adják tovább a Kuzey Güney sorozatot, gondolkozom rajta, hogy lemondok néhány csatornát, és biztosan közte lesz a STV2 is.  Nincs értelme sulyos ezreket fizetnem, amikor már-már leszoktam a TV nézésről a nagyon silány műsokínálat miatt. Attól meg egyenesen fel vagyok háborodva, hogy még nekünk kell könyörögni azért, hogy ugyan már adják végig a már elkezdett sorozatot, amit elég sokan kedvelnek. Ez a sorozat nagyon jó és kizökkenti az embert a hétköznapok szürkeségéből.

Érdekelne, hogy miért ez a sok ismétlés? Miért ez a rengeteg brazil, maxikói szappanopera? És miért ismétlik őket folyton? Nem azt mondom, hogy egy se legyen, mert ezeknek is van rajongótábora. De miért ez van túlsúlyban? Már-már olyan mintha végtelenítve lennének ezek a bugyuta történetek. 

A saját készítésű műsoraik??...nekem kritikán aluliak, ízlésromboló, értéktelen sz@arságok! De legyen....sajnos ezt is sokan szeretik. Legfeljebb nem nézem, ahogy eddig sem. De miért csak nekik kedveznek? A mi igényeink nem számítanak?