Skateparkot Szentendrére!

borban

/ #11

2015-03-02 07:35

Természetesen ilyen és hasonló kezdeményezések, melyek hozzájárulnak egy vagy több település kisgyermekes családjai szabadidős tevékenyéségének minőségi eltöltéséhez, csak támogatandó lehet.

Az olyan hozzászólások, hogy veszélyes és pénzkidobás, nehezne érthető, értelmezhető. Valószínűleg e kommrntár szerződjének nincs gyereke és születése óta még nem mert az utcára kimenni, mert az veszélyes ;D.

Azonban hangsúlyozni szeretném, hogy ismeretem szerint voltak ehhez hasonló célú kezdeményezések már több. Vállalkozók nem kevés pénzt adtak hozzá, azonban a megvalósulás ennek ellenére el- ill. félbemaradt. Mivel közvetlen rálátásom volt az egyik ilyen kezdeményezére, akkor úgy vettem észre, azért fulladt kudarcba, mertt a projektnek nem volt igazi gazdája, motivált üzembentartója. Kitalálni valamit könnyű, megvalósítani a nehezebbb. Ezek megléte nélkül, most sem fog működni. 

 

Minden esetre TÁMOGATOM, elszámntságot, kitartás és a ha megvalósul a fenntartáshoz is konstans motiváltságot kívánok a dedikált ötletgazdáknak.