Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

egy ember

/ #1517 Re: Tényleg féltek?

2011-09-15 15:26

#1443: - Tényleg féltek? 

 Egyszer szeretném már látni, - felsorolva, tételesen - hogy mit "lopott Gyurcsány"!

Folyton csak  hangoztatják...., szájról szájra terjed... de hogy mit, mikor stb.stb. még nem láttam leírva. Ez a mostani, ellene felhozott "téma" sem erről szól. Folyik a rágalmazás, a sunnyogás, a kárörvendő vigyorgás. /Persze,  - szerencsére -nem mindenki vesz részt ebben az aljas játékban./

Én a következőket tudom /bizonyítékokkal alátámaszthatóan/: A fizetését SEM vette fel, a rászorulók támogatására ajánlotta fel.

Megpróbálta - a nem általa okozott - adósságcsapdából kivezetni az országot. Reformokat /jajj, de iszonyatos szó ez egy zember fülének!- én is megmásítom./ Tehát újításokkal próbálkozott. Több területen. Mi lett az eredmény? A zemberek tiltakozásuk jeléül tábort vertek itt- ott. Zengett a "Gyurcsány takarodj"!

Most? Az ország "átszervezése" címen ezerszer keményebb dolgokra bólogatnak, ugyanazok a személyek. Kivéve, akinek időközben "leesett a tantusz".

Olcsó benzint, potom áron beszerezhető energiát, virágzó országot, munkahelyet, magasabb jövedelmet, erős forintot, tuti közbiztonságot, biztos és magas nyugdíjat és jövőt látnak maguk körül.

Lehet, hogy nem ugyanabban az országban élünk?