Nem fizetjük ki az internetadót!

Adószakértő

/ #269 Re: Re: Egy adószakértő véleménye

2014-10-29 16:04

#268: B - Re: Egy adószakértő véleménye 

Kedves B!

Azért ezt a kommentjét inkább ne mutassa meg a gyermekének... inkább tanuljon meg tőle helyesen írni, ha ennyire fontos Önnek az Internet, és a saját véleményének közzététele.

Kulturált vitát nyilván nincs értelme folytatni az ügyről kulturálatlan emberekkel, így ezzel nem is próbálkozom. Téved, amikor azt gondolja nem ismerem azt az érzést, amikor üres az ember zsebe. Ez azonban nem ok az indulatokra, arra meg főleg nem, hogy kimenjek az utcára és ostobaságokat skandáljak, meg kütyüket hajigáljak. Ez egy primitív indíttatású, szánalmas tüntetés, ami még egy adag sértődött politikai viselkedéstől sem mentes.

Az Internetadó nem fog megjelenni érdemben a számlákban, mivel ahogy írtam is már, a társasági adó mértékéig eleve nem is kell megfizetniük a szolgáltatóknak. Nem részletezem, mert annyira bonyolult, hogy erre itt nincs szükség. A lényeg, hogy igazából nincs mi ellen tiltakozni, mert ez egy technikai jellegű adó, és nem jelent többletterhet a háztartásokra...

Ellenben kívánok további kellemes öblös üvöltözést minden tiltakozónak. Engedjék ki a gőzt, barátkozzanak a futballhuligánokkal. Hamarosan úgyis belefáradnak, és akkor lesz más, amiről írhatnak az újságírók, és amiért lehet Budapesten kínlódni az utcán. Olyan ez, mint az az akármilyen emlékmű... milyen hangos rikoltozás volt az ügyben, ma meg már arra sem emlékszünk, hogy egyáltalán volt ilyen ügy. Pedig alig néhány hét telt el azóta :)