Új Skate park Tatabányán!

anon

/ #22

2014-10-09 07:40

Nem tudom, hogy honnan von le olyan messzemenő következtetéseket, hogy ezen a fórumon mindenki gyerek aki kiáll a gördeszka parkért, de ez eléggé mellé ment. Ugyanis 25 éves vagyok és egy ideje dolgozok, ergo én is a drága adófizetők táborába tartozok. És most ne kezdjünk el politizálni, de a pénz az sajnos nem arra folyik el amire kéne, hanem poltitkusok zsebeiben landol, ezért nincs pénz az ön által említett közösségi szolgáltatásokra, és gördeszka pályára. Mindazon által javaslom, hogy kicsit mélyebben merüljön el a témában mielőtt ilyenekkel kezd el érvelni.

Képzeje el, már 6 műtéten vagyok túl (én nem, nem a gördeszkázás miatt) és eddig még egyetlen egy műtétem sem maradt el, bár vitathatatlan, hogy az egészségügy nincs a legjobb helyzetben. Gondolom a "városokban nincs busz" alatt Esztergomra gondol, ahol szintén nem az adófizetők pénze hiányzik, hanem a politikai versengés eredménye a kialakult helyzet. És képzelje el az egyetemeken is tartanak "szénszünetet", mert annyi pénzt von el az állam. Valamint abba is belegondolhatna, hogy külföldön sincs "kolbászból a kerítés", mégis vannak gördeszkapályák már rögtön a határ mellett Szlovákiában is.

Ha már ilyen kiválóan von le következtetéseket, árulja el édesanyám, maga szerint mennyit kellett az államnak, vagy a kedves adófizetőknek a gördeszkázásomra költenie? Képzelje el egy pennit sem! Mivel nem épült sehol pálya, és képzelje voltak kissebb sérüléseim, de egyik sem olyan, ami miatt orvoshoz kellett volna mennem, egyszóval az érvelése már most félresiklott. A tiszteletet pedig ki kell érdemelni, márpedig ezzel a folyamatos mindenféle alapot nélkülöző kisgyerekezéssel pont az ellenkező hatást éri el. Legalább 200 évesnek kéne lennie ahhoz, hogy jogosan így szólíthasson, de tiszteletet még akkor sem kapna, mert az nem kötelezően jár főleg nem a maga fajtájának.

Sajnálom, hogy az unokája haldoklik, de ha a dolognak csak a pénzügyi oldalát nézzük, ahogy ön is teszi nagy valószínűséggel jóval több pénz ment el az unokája kezelésére, mint az egész tatabányai gördeszkás, BMX-es közösségre együttvéve, márpedig mi nem kezdtünk el rinyálni a gyógykezelésénél, hogy neki miért jár ez meg az, ahogy most ön teszi a mi petíciónknál.

Mellesleg a pénzt nem az önök sebéből húznánk ki, hanem az állam bácsitól kérnénk ráfordítást. Az akarat ráerőszakolásról meg annyit, hogy kurvára nem érdekel mit akar, a petíciót nem önhöz hanem az önkormányzathoz vinné el az aki indította, egyszóval, ha a tényleges gyakorlati oldalát nézzük a dolgoknak, nem sok beleszólása lenne akkor sem, ha összegyűlt volna elég szavazat.

Én csak annyit kérek öntől, hogy nyissa ki kicsit a szemét, vegye ki a műfogsorát és mossa ki ön is a száját és akkor talán egy nap majd észreveszi, hogy a világ nem csak ön körül forog, hanem vannak más eberek is a világon. (akiket talán nem csak a koruk miatt lehet tisztelni) A szüleimet pedig meg se próbálja a szájára venni még egyszer, mert százszor jobb emberek, mint maga vagy az egész elbaszott rokonsága együttvéve, és annyit tettek le a társadalom asztalára, amennyit te elképzelni sem tudsz, és itt nem csak a pénzre gondolok, hanem egyéb értékekre is amit te nyilvánvalóan nem tudsz felfogni a csöppnyi agyaddal. Faszfej.