Új Skate park Tatabányán!

anon

/ #20 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-02 21:29

#17: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Elég szomorúnak tartom, hogy néhány embernek csak idáig terjednek az értelmi képességei. A gördeszkázás néhány európai országban, a tengerentúlról, Ausztráliáról nem is beszélve évtizedes hagyományokkal rendelkezik, és a legkedveltebb sportok között tartható számon. És mint sok más sportághoz ehhez is szükség van egy megfelelően kialakított pályára. Kíváncsi vagyok, hogy akkor is ilyen lekezelő lenne-e, ha mondjuk egy röplabda, kézi vagy focipályáról lenne szó. Attól, hogy ez a sport még nem ivódott be a magyar köztudatba még nem feltétlenül a társadalmon "élősködik" az aki a saját sportjának szeretne normális körülmények között hódolni. Mellesleg az úgynevezett demokráciának, amiben mi egyesek szerint élünk épp az lenne a lényege, hogy hangot adhassunk szükségleteinknek, és csak egy maradi idióta nevezne egy sima petíciót követelőzésnek.

Felteszem, ha az Ön gyermeke például focizik, akkor Ön vett egy telket és épített rá egy focipályát, különben Ön is csak élősködik, ugyanis azt a pályát ahova a gyerek kimegy játszani szintén közpénzből építették valamikor. Ha pedig nincs így, akkor akár neki is állhat telket nézni magának és a kedves sportolóknak a pereputtyából.

Illetve megjegyezném, hogy egyszerűen nevetséges a gondolkodásmódja/életfelfogása. A kort egy bizonyos pontig tisztelni kell, de ez a fellengzős szöveg már kiveri nálam a biztosítékot. Kíváncsi lennék rá, Ön mit tett le a társadalom aszalára, hogy ilyen magas lóra ült fel. És ha már a szégenkezésnél tartunk, azt hiszem tényleg szégyenkeznünk kell, de nem a saját hanem az Önök viselkedése miatt. Egyszerűen elképesztő, hogy mennyi patetikus, diszkriminatív, begyepesedett idióta él ebben az országban. Ez vonatozik a 'felnőtt', 'adófizető' és hasonló becenévvel rendelkező agyatlan, de magukról túl sokat gondoló kommentelőkre is. Csak gratulálni tudok a hozzáállásukhoz!

Ui.: Olyan szó, hogy hobbista nem létezik. Faszfej.