NE SZÜNTESSE BE AZ RTL 6 HÉTRE A SZULEJMÁNT!

#E

/ #24 Kedves RTL Klub!

2014-09-27 17:00

Először is szeretném leszögezni, hogy itt nem az a fő probléma, hogy hat hétig nem lesz Szulejmán - ettől függetlenül aláírtam a petíciót, mert jópár dologgal nem értek egyet, ami ehhez kapcsolódik -, hanem:

  • a részek tele vannak reklámokkal, melyek már hosszabbak, mint maga a rész
  • a részek nincsenek rendesen megvágva
  • és, ami még ennél is felháborítóbb, hogy az utolsó két évadot nem kívánják megvásárolni és leadni

Ami az utóbbit illeti: azt olvastam, a harmadik évad sorsa még nincs eldöntve, de a negyediket biztos nem láthatjuk az RTL Klubon. Na most kérdem én, ha elkezdenek egy sorozatot vetíteni, mi a fenéért nem fejezik be?! Gondoljanak csak bele! Elkezd az ember nézni egy tévésorozatot, megtetszik neki, egy hetet vár a következő részre, amin aztán aludni lehetne, mert csupa reklám, és ráadásul későn is kezdőidik, aztán úgy döntenek leveszik a műsorról... Hol az igazság? Ráadásul az ilyen Celeb vagyok, ments ki innen! szenny az oka annak, hogy hat hétig nem nézhetjük a kedvenc sorozatunkat. Ott van az Éjjel-nappal Budapest meg a Való Világ, az nem elég? Bevallom, én magam is nézem néha az előbbit, de egyáltalán nem értek egyet vele. Azt tanítják a mai fiataloknak, hogy oké, ha hazudsz, ha mindenkivel összefekszel, ha terhes vagy, stb... A Szulejmán viszont egy történelmi sorozat, ami igen, néhol eltér a valóságtól, nem mindegyik szereplő létezett, de attól még sok mindent lehet belőle tanulni. 

Nem utolsó sorban pedig egyetértek az előttem hozzászólókkal, és szeretném kiemelni a #5-ös hozzászólót, mivel én magam is 13 éves vagyok csupán mégis szeretem ezt a sorozatot és aláírtam a petíciót, ugyanis nem értek egyet!
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook