deviza alapú csalás ellen

Cvitamin7

/ #17 Re:

2014-08-27 07:11

#11: -  

 Igen jó kérdés, ami ott mocorog az én fejemben is. Nem hiszek az "angyalokban", tehát eleve megfogalmazódik bennem a kérdés, azon túl - amit mond - mit akar elérni ez az ember általunk?! 

1., Újabb önjelölt vezető (mit tudunk róla? - semmit! Miért nem teszi közzé az önéletrajzát, hogy megismerhessük, ellenőrizhessük, s aztán döntsünk - bízunk-e benne annyira, hogy felvállaljuk vezetőnknek.) Továbbá! Ha befogadja az ügyészség a feljelentésünket, min. 1 (egy), de szerinte is jobb lenne legalább 3 (három) büntető- és természetesen pénzügyi szakjogászi háttérrel rendelkező team. Na miből is? Akkor jön, hogy ha tetszettek csatlakozni, akkor most tessenek fizetni az ügyvédeket, meg őt is - bár erről csak annyiban esik szó, hogy most nem tudlak visszahívni, mert ennyi, meg annyi a ki nem fizetett tel.számlám (ki nem mondott, de irányozott célzás a támogatásra) vagy a legutóbbi - számitógépem elavult, támogassatok, hogy én nyerjem meg a pályázatot.

2., Nekem már egy Schmuk Andor is sok, nem kérek még egyet.

3., Ha valaki közszereplő akar lenni, az tegye meg, hogy tájékoztatja azokat, akiknek a csatlakozását várja (elvárja), ki is vagyok én valójában. Tisztán, világosan, ellenőrizhetően. Mert ez csak így mehet, hogy kiszűrjük a rajtunk (belőlünk) élősködőket.

És különösen fel kell készülnie a kritikák elviselésére, ha közszereplő akar lenni.

Ha mindezt meglépi, hát HAJRÁ!