Az ukrán háború ellen


Vendég

/ #190

2014-08-05 22:55

Kedves Magyar testvérek!
Mint Kolozsvári szűletésű Magyar ember, aki 1944.szeptember végén a második Világháború alatt, 6-éves korában Győr-Ménfőcsanakra kerűlt, ahol 1956.Október. 24.-éig is élt, és Győrbe járatam felsőbb iskoláim.Feltétlenűl ellenzem a Kárpátaéjai Magyar származású fiatal embereket katonákat ebben a háborúban belevinni,amikor az ottani testvér harcot a Vladimir Puttyin Orosz befolyásra kezdtték. Én sokszór nézem itt sydneyben a kűlönbnöző hireket, és a keleti oldalon létező terroristákat akik nemis fehérbőrű Ukránok, hanem színes bőrű néger keverékű oroszúl kiabáló emberek. Hol tanultak meg Oroszúl? És mit keresnek Ők ott Európába az orosz gyártmányú fegyverekkel? Még a rakéta kilövő készűlék is Orosz gyártmány volt: Kitanitotta be őket, hogy azt a fegyvert tudják szakilag kezelni, Ha nem az Orosz?! Putyin bandája?
Én a bőrőmről ismerem őket oroszokat,, hisz 1956. Október, 24.-én és attól kezdve, 18-éves fejjel fegyveressen harcoltam az Oroszok, és a Kommunisták ellen a Győri Vagonygári teherautgók tetején. Győr-Mosonmagyaróvár-Budapest. Ahol sebesűlten bekerűltem az Orvostudomány Egyetem alaksorában a tőbbi fiatal sebesűlttel egysűtt. Majd későb November végén, a kiskatonák teherautókkal átvittek bennünket Pomogynál Ausztriában. És Hollandia kővetkezett. 1958-vén Ausztfráliába kivándoroltam.
Itt Sydney környékén élek a családommal.
Közben évzizedeken át együtt dolgoztam a néhai Dr. Wass Albert, Zolcsák István, egyik ERdélyi Világszővetség Társelnökökkel, mint ugyancsak az EVSZ-egyik Társelnöke, az AVSZ-Sydneyyi Csoport elnöke! 1981-2005. Tűntetésekkel nyomtatványokkal, memorandumokkal és így tovább harcoltrunk Nemzetközileg a Világ politikusai előtt az erdélyi magyar népünk érdekében Ceausescú, és az Oláh elnyomás ellen! Családomnak tőbb mint 50-ezer dollárjában kerűlt a hac szerény szobrásszati kasszánk ellenére.
De tettük amit kellett, és ahogy tudttuk, mert a népünk bajban volt az ősi Magyar főldőn Erdélyben.
Magyaros szeretettel tisztelettdel Űd Sándor.
Dr. Kolozsy Sándor.C.D.V.A.
Szobrászművész.
wwww.kolozsy.com.au
56-os Szabadságharcos.
Sydney Ausztrália.
Erdélyi Világszővetség egyik Társelnőke.
1981-2005.
Isten áldja meg népünket a Kárpátmedencében!!!!