Vass Gabit szeretnénk!

Mamama

/ #60 Re:

2014-07-12 08:51

#58: -

Kedves "58"-ka Vendég!

Képzelje Angyalom, választják, nem kevesen a Dr-nőt!

Nem értem, mi a nagyon döbbenetes Önnek? A rosszindulatú mocskolódást, a kákán is csomót kereső céltalan kekeckedést én sem tűrném! Nem kellene átesni a ló másik oldalára!

Négy gyermeket szültem, kétszer kellett gátmetszést végezni és megnyugtató volt vajúdás közben hallani a magzatom szívhangjait, az időnkénti vizsgálatokat nem vettem zaklatásnak, háborgatásnak! Magunkra, befelé figyeltem! Jól együttműködtünk a szülésznőkkel, orvosommal, pedig nekem is fájt, mint mindenkinek!

Nem volt kiabálás, hiszti, nem volt szükségem még 4-5 emberre a szülőszobában, nem volt "mantrázás", nem volt illatgyertya, zene, még IKEA bútor sem, nem volt hanyattfekvés és felkötött láb! Mégis minden tökéletes volt a négy egészséges, gyönyörű gyermekemmel együtt!!! ...és 14 éve szültem az elsőt!

A szülésznők, nővérek, orvosok sem egyformák, ők is emberből vannak! Tudni kell helyén kezelni a dolgokat! Ön minden áldott nap, 24 órában mosolyog, jókedvű, derűs? Nem hinném!  Egyet ne felejtsen el senki: a gyermekünket nekünk kell megszülni! Ehhez kívánok mindenkinek erőt, egészséget, türelmet, boldogságot!

N-B Csilla