ZÉRÓ TOLARENCIA A DEVIZAADÓSOK ÜGYÉBEN

Tatár Kán

/ #55 Re: Re: Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

2014-06-23 23:05

#53: - Re: Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

13.-nak.

Nem kell neked megmenteni a devizaadósokat! A kormányzatnak sem. Csak a törvényeket kell betartani. Az adatok és tények, amiket közöltem, hitelesek. Ellenőrizd. Egyébként hol hallottál te olyan kölcsönről, ami úgy működik hogy folyamatosan emelkedő törlesztéseket fizetsz be és a tartozás is folyamatosan emelkedik? Hallottál te ilyenről?

Róna Péter rámutatott, hogy a bankok esetünkben, hogy minél több kölcsönt tudjanak kihelyezni, kikapcsolták a fedezetértékelést, ugyanis a kölcsön visszafizetésének a FEDEZETE a jövedelmünk. Az ingatlan, avagy autó az BIZTOSÍTÉK, nem fizetés esetére. Tudatosan behúztak a csőbe így közülünk nem keveset, akik forint hitelt éppen a jövedelmi viszonyaik miatt fel sem vehettek volna, mert már a szerződéskötés pillanatában a bankok részéről tudható volt, hogy bukjuk az ilyen esetet. Azt persze nem gondolták hogy ez egy nagyvárosra is kijöhet. Cinikusan úgy gondolták akkor elveszik a lakásainkat és elpasszolják a piacon, nekünk annyi, meg egy bambi. Egy-két emberrel ezt simán meg is csinálták volna,. Ám ma jól látható tömegesen ez nem megy. "Nem kell a kútba szarni ugye, elég a szélére, a szél úgy is belesodorja." Az ilyen az bizony bűncselekmény, mert szándékos.  Ezt nézd: http://youtu.be/3sR2CPklsnE

Nehéz felfogni, hogy nemzetközi csalás történt? Gondolod véletlen, hogy a Kúria mára eljutott odáig, hogy törvénytelennek minősítette például az árfolyamrést? Frissítsd fel az ismereteidet a devizaadósok ügyében, ne csak a mainstram médiát olvasd, hanem például a www.devizaados.hu oldalt is. Nem kötelező sötétben és hülyén maradni. :)

Nem mellesleg a 2004-2010 közötti időszak lakossági forintkölcsöneinél is kapitális disznóságot követtek el a bankok. Kartelleztek, amit a GVH vizsgálat fel is derített és kiszabta rájuk a bírságot. Ami persze kevés. Ugyanis a sz@rt is el kéne takarítani, azaz a forintkölcsönöket is felülvizsgálni és ott is a törvénytelen lehúzást helyre tenni. A devizaadósok és a forintadósok nem ellenfelek, hanem szövetségesek. És ne félj te attól hogy az anyabankoknál nincs ott az a pénz, amivel a bírósági döntések hatására kötelesek lesznek jóvátenni az ügyeket, mégpedig úgy hogy nem lesz államcsőd.

A kartellezést egyébiránt a végtörlesztés időszakában követték el a torkosborz sipisták.

Minket pedig ne provokálj.

Itt egy hiteles összefoglaló. http://www.devizaados.hu/index.php/hirek/651-devizaados-szemmel-elnoki-nagy-monolog-20140622