Kazincbarcika - Tardona - Dédestapolcsány útszakasz felújításáért

Nem a talpnyaló

/ #23 mikor lesz, lehet valami változás....

2014-06-18 08:17

Elolvastam a hozzászólásokat, igen visszafogott, nyájas megszólalások ezek legtöbbje. Oda kellene már "csapni az asztalra!". De ki, kik legyenek ezek? Nem azért kell polgármesternek választatni magát az illető "vén szatyornak", hogy még jobban teletömesse a zsebét, AZÉRT, HOGY A KÖZÖSSÉGÉRT NAP, MINT NAP "orrvérzésig" tenni, tenni, lejárni a lábát, hajtani, mozgatni az ügyeket (ilyen ez az útszakasz felújítása is). De e helyett "kocsikázunk, pofázgatunk, szédítjük" a falusi embereket, a városi értelmiségi lózungokkal... Eljárt az idő feletted, uram! Újításra, küzdésre, vezetésre alkalmatlan vagy, jó lenne beismerned. Ha eljárt az idő feletted, és a PÁRTOD is az összeomlás szélén - a hőn szeretett Pártod pedig a rendszerváltással tűnt el - nincs kapaszkodód - állj félre. Magadra vagy utalva, de ez neked sok és magas a "lórács".
Ez a felvetés azért tartozik szorosan az útfelújítás tárgyköréhez, mert a falu "első emberének" a polgármesternek (ha az lenne!) lenne az elsődleges feladata, napi egyéb között is az első, hogy a KÖZÉRT MINDENT szorgalmazni, mozgósítani, élre állni, "gyertek utánam" mozgósítással, magával ragadni a tömeget (főleg az Őt megválasztó többséget) az említett országgyűlési képviselőt (akár többet is) az ügy megoldása érdekében.
Ja, hogy ez nem az érintett falu beruházása lenne, így nem Ő (Ők) dönt a pályázó kivitelezőről és ezáltal nincs "csurgatás-csepegtetés" - méz a teába,így nem lesz "lejárom a lábam értetek, értünk, az ügyért" sem.
Kedves átutazók,tardonaiak! - semmi változásban ne reménykedjetek!....CSAK HA TI VÁLTOZTOK, észbe kaptok, azután lehet kezdeni valamit.............................................