Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Hodzsa!

/ #319 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-04 07:16

#317: Tigris - Re: Re: Re: Re:

1. A te eseted az ékes bizonyíték arra, hogy a magyar nyelvoktatás a béka feneke alatt van! Az a angol nyelv amit itt tanítanak köszönő viszonyban sincs azzal az angollal amit odakinn beszélnek- és ez az oktatási rendszer hibája -nem a diákoké. Azért járunk iskolába, hogy tanuljunk.
Az oktatási rendszer csak olyan anyagból támaszthat vizsgakövetelményt amire előzőleg a diákokat is felkészítette. Az iskolák többsége nincs felszerelve nyelvlaborral, a legtöbb nyelvtanár a nyelvtanra megy rá a kommunikáció pedig kimerül néhyány vers megtanulásában! Hiába a NAT- sok tanár nem a szerint tanít, csak papíron. Ez a hibás hanganyag alapján követelt vizsga akkor lenne célszerű, ha előzőleg magukon a nyelvórákon is lettek volna hasonó feladatok- sőt ez alapján osztályzatokat is adtak volna.

2. "Szar ügy. Mindenki a saját sorsának a kovácsa. Mi megléptük azt, amit több millió ember nem."

Van odakinn még 10 millió magyarnak hely? Mert akkor egész pereputtyommal megyek! Igaz nagypapa-nagymama marad, akik már ápolásra szorulnak, de le van sz@rva!

3. "Lázadj, ha ezzel elérsz valamit. A véleményem erről az, ami eddig: Londonban élek."

Ahogy írtam 10 millió ember nem mehet ki külföldre. Amúgy több európai országban is voltak lázadások- és értek el eredményeket.