Kártérítés követelése a Trianoni békediktátum miatt.

MATTI

/ #97 Trianon

2014-06-03 09:56

Komolyan gondoljátok, hogy egy 7 mondatot odavetett igényecskére Franciaország ontja nekünk a kártérítést? A románok , szerbek, ukránok, szlovákok pedig már ugranak is ki a területeinkről!
Miért is tennék? Mert bántsa a mi igazságérzetünket?! Még egy zsebtolvajlásról is 2 oldalas jegyzőkönyvet vesz fel a rendőr! Ember! vagy komolyan adjuk elő, leírva, milyen jog alapján történt az elcsatolás és kártérítés, és az miben volt ellentétes a nemzetközi joggal, mitől volt emberiségellenes, miért árt más nemzetek egyetemes jogainak is, ami miatt helyre kell állítani az eredeti viszonyokat, vagy kár ezzel idétlenkedni. Az európai parlament, vagy bármilyen bizottság nem fogja helyreállítani a viszonyokat komoly érvek és presszió nélkül! Miért vetnék alá magukat a bácskai szerbek nekünk? Vagy a pozsonyi szlovákok? Önként és dalolva? Igazságérzetből? Malina Hedvig estéről semmit se hallottatok?
Majd épp egy 7 mondatos firkálmány adja meg a kényszert. Ezt azért nem így kell előadni, és nem is ez a fórum a méltó erre.