Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Páll. Ferenc-MarDan

/ #293 Jövő generációja Egyesület

2014-05-19 07:11

Akár mennyire is szélsőséges ez az egyesület, sajnos igazuk van!

Ahogy már fentebb leírtam évek óta szervezek biztosítok rendezvényeket- többek között egyetemi rendezvényeket. Sok részeg egyetemista jött oda hozzánk észt osztani a bulik alatt, hogy ezt meg azt hogy kell csinálni, úgy, hogy nem is értett hozzá, de ők egyetemre járnak meg diplomájuk van- ergo jobban tudják mint én a szakember!

Én a magam részéről nem engednék mindenkit érettségizni aki eljut a 12. végéig, még azokat se akik kitűnő eredménnyel végeztek- hasonló szankciókat vezetnék be a 8. végén is. Nem kell mindenkinek tovább tanulni, még azoknak sem akik kitűnő tanulók. Sokan úgy érnek el jó eredményeket, hogy bebiflázzák a tananyagot, és másnap a vizsgán-felelésen szóról szóra visszaadják, közben meg fingjuk nincs semmiről. Sokan olyan nagyra vannak a tudásukkal, miközben belül az üresség tátong. és ezeknek az embereknek a tanulmányait részben én fizettem aztán az én főnökeim lesznek és osszák majd nekem az észt- persze, ha nem lesz igazuk és emiatt majd rosszul megy a bolt az az én hibám lesz! Mert nekik van diplomájuk, ők az agyak én meg a droid- hiába dolgozom már x éve a szakmában.
Ez az egész akció is erre vezethető vissza. Az eduline oldalán két szakember is nyilatkozott, hogy a diákoknak miért nincs igazuk! Bizonyítékuk a diákoknak továbbra sincs, sőt szakemberek se szólaltak még fel az oldalukon. Ez az egész nem más mint gőg és hiúság!

"jajj Istenem nem készültem, de tudok angolul, járna nekem az 5-ös mert eddig is azt kaptam mindig, most nem lesz diplomám, nem leszeg vezérigazgató, nem fogok havi 1 milliót keresni, mi lesz így a tengerparti nyaralásokkal"