Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Tigris

/ #289 Re: Re: Re: Re:

2014-05-17 01:21

#288: - Re: Re: Re:

Szabad véleménynyilvánítás. Nem tetszik?
Nézd, normális emberekkel vitázom, van, aki elfogadja mások más véleményét, és vannak, akik eleve elzárkóznak attól, hogy a sajátuktól eltérő véleményt olvassanak.  Látom, te is csak a bólogatást szeretnéd itt látni, az ellenvéleményt pedig irtod.

Közöm annyi van, hogy én is érettségiztem, s amikor én tanultam, ugyanúgy voltak gondok abból, hogy magnóról hallgattunk anyagokat. Nekem szerencsére csak 1-2 dogám úszott el ezen, de egy életre lecke volt. A másik közöm pedig annyi, hogy nálad is, és sok más ide írogatónál jobban értek a hangtechnikához, amiről sokan úgy beszélnek, mintha értenének hozzá. Ha csak az nyilatkozhat az emelt szintű érettségiről, aki ott volt, akkor a dolog hangtechnikájáról viszont az nyilatkozzon, aki ért hozzá. Ezesetben szívesen befogom a számat és nem szólok az érettségiről, de akkor kérem, hogy más meg a hangtechnikai dolgokhoz ne szóljon hozzá, hozzáértés hiányában. Ez így fair. Vagy úgy, hogy ez egy szabad fórum és mindenkinek lehet véleménye. Melyiket választod, kedves névtelen? Én az utóbbira szavaznék.

Saját angoltudásomat dicsérem és másokét becsmérlem? Ezt tudnád idézni? Mert én ilyet nem írtam. Annyit írtam, hogy másokkal ellentétben én nem tartom az angoltudásomat anyanyelvi szintűnek, viszont a tesztet meg tudtam írni, ahogy a párom is a középfokú angoljával. Ez nem tudom, mennyire minősíti az angoltudásomat, szerintem csak egy icipici szeletéről ad képet.