Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!

Wounded

/ #195 Re: Re: Re: Cím

2014-05-05 11:38

#193: Aizen Gábor - Re: Re: Cím

Nem értek egyet azzal, hogy sokan a szinkron miatt nem nézték az Animaxot. Épp fordítva. Rengetegen a szinkron miatt kezdtél el nézni. A  csatorna nézettsége azért kezdett el hanyatlani, mert a tulajdonosok nem áldoztak rá elég pénzt. Azt gondolták, hogy majd évi 1-2 új animéből fent lehet tartani az érdeklődést és növelni a nézőszámot, pedig ez nagyon nem így van. Létfontosságú lett volna, hogy az Animax reklámozza saját magát, értek ez alatt plakátolást, más csatornákon játszott reklámokat stb. Az nagyon kevés volt, hogy évente kétszer kivonultak a Conokra, mert, aki elment oda, az már eleve ismerte az Animaxot. Inkább azokat az embereket kellett volna megpróbálni megszólítani, akik nem tudták, vagy csak alig, hogy mi az, az anime, belőlük pedig rengeteg volt és van is. Viszont, ha a csatorna nem reklámoz, akkor honnan tudhaták volna, hogy létezik? Az, hogy bekerült a logójuk a Mondóba, meg csináltak egy félig-meddig működő weboldalt, kb annyit ért, mint halottnak a puszi.
A másik pedig, hogy az Animax az ország számos területén nem volt fogható, vagy csak úgy, ha az ember átváltott a nagyobb kábel, vagy műholdas csomagra, ezt pedig nem mindenki engedhette meg magának. Nekem pl. 2 évet kellett várnom arra, hogy nézhessem a csatornát, mert kb ennyi időbe telt, hogy meggyőzzem a családot, hogy váltsunk át a nagyobb csomagra, amiben az Animax is benne volt. Ha az Animaxnak lett volan egy kis esze, akkor megpróbált volna egyezkedni a kábelszolgáltatókkal, hogy tegyék az olcsóbb csomagokba a csatornát. Ez nyilván plusz költséggel járt volna, de, ha csatorna ezáltal is még több nézőt szerez, akkor idővel ez a pénz is visszajött volna.
Össz-vissz, a csatorna bukása nem a szinkonon múlott, hanem a felelősök hanyag hozzállásán. Azon, hogy nem reklámozták magukat szinte sehol, illetve alig vettek új animéket, amiket meg vettek, azok sem voltak épp a legjobbak. Emlékezz vissza, hogy amíg az A+ működött, mennyi különböző anime ment rajta. Akkoriban volt a csatorna a legnézettebb. Vajon miért...
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook