munkaszolgálat


Vendég

/ #403 ajeney@freemail.hu

2011-08-04 16:34

Empátiával olvastam e fórum hozzászólóit a hozzászólásom / 386. / előtt és után. Nem lep meg, hogy mennyien érezzük magunkat rosszul a mai hazai környezetben. Ki a saját sorsán kesereg, ki a hozzá tartozója miatt. Van akit a közélet durvulása irritál, van aki a sajtószabadságot látja veszélyeztetve és van akit a fékek és ellensúlyok hiányos volta taszít./ Van akit mind ezek ellenkezője./ Úgy gondolom,hogy a sok hozzászóló egy helyben topog, amikor fórumokat alapít és petíciókat fogalmaz meg, majd ír alá. Nem baj, ha megismerjük egy más gondolatát és komoly problémáját. Bajnak tartom azt, hogy kevesen veszik észre, hogy mi a probléma közös forrása.
Megítélésem szerint a demokrácia igényének hiánya, a sajtószabadság részleges volta, ezzel együtt az oknyomozó újságírás hiányossága, és az " érzelmi alapú " politikai orientáltság és tolerancia teljes hiánya.
Úgy hiszem, hogy egy akolban megfér jobb- és baloldali, szegény és gazdag, hívő és nem hívő.
Ilyennek találom a Demokrata Chartát. Az aláírók demokrácia igényét nem vonom kétségbe.
Tegyünk vele próbát!
A 388. és 389. hozzászóló hiszem, hogy érti miről beszélek. Keressünk közös megoldást, biztosan találunk kiutat, ebből a semmibe vezető útról. Ne várjunk, már nincs mire. /Svájci frank árfolyam utolsó változása: 254.2900 Ft Ma 08:22:09 /

Jeney Attila