Tégy a szexista reklámok ellen

The Justice

/ #175

2014-04-16 16:05

"értem én, már 6-7 levelet váltottunk, ismersz kölyökkorom óta. Valahol az is egy felelős judícium, ha nem hozom meg ezt a döntést, és nem csinálok úgy senkinek gyereket, hogy annak tisztességes felnevelését nem garantálhatom. A válási statisztikákról - a 70%os női kezdeményezésről - még nem is beszélve. Mélyebb ez mint házimunka kérdése..."

Az első korrekt válaszod. Bár nagyobb része vádaskodás és kérdés. Nem, nem ismerlek mélyrehatóan, és nem levelet hanem legfeljebb kommentet váltottunk. Annyit írtam, hogy megnézném. Abból indultam ki, hogy állandóan terelsz, kibújsz a felelősség, a leírt szavak súlya alól, itt is. Én azonnal beismerem, ha tévedek, félreírok valamit, már csak magam miatt is pontosítok, elfogadom a vitapartnerek valóban logikus meglátásait. Te cefetül védekezel minden ellen. Ez valami berögződés lehet.

Újra beleszúrtál egy nőket támadó érvet. Nos, lehet, hogy azok a nők elválnak, de annak tudatában teszik, hogy aztán teljesen egyedül, bármiféle férfi, szülői segítség nélkül kell továbbnevelniük a gyerekeiket, és így kell őket ellátniuk is. Az anyagiakat ne számold, az nem szülői jelenlét.

Ha te (és tedd a szívedre a kezed) férfiként mindezt vállalnád, és becsülettel meg is próbálnád ellátni, akkor minden elismerésem a tied és ezt őszintén írom. Hidd el én nagyon örülnék neki, ha minden férfit tisztességes férjnek és jó apának láthatnék. A szomorú, hogy ezt nem elég válás után elkezdeni. Nem tudom, eljut-e az értelmedig, hogy őszintén belegondolj és ne csípőből visszatüzelj. A nőkre is ugyanez vonatkozik.