Tégy a szexista reklámok ellen

The Justice

/ #168

2014-04-16 15:41

"kíváncsi lennék te hogy főzöl? mégse, meggondoltam magam."

Én nem tudok főzni, de ez nem is jön a vitához. Itt most nem rólam volt szó. De rám a reklámok se hatnak. Szerencsére (egyébként lehet, hogy már főznék :( ) Úgyhogy arra ne is légy kíváncsi, bár erről az egészről eszembe jutott valami érdekes, amit erősen gyanítok. Vannak dolgok, amikre bizonyítékok és kézzel fogható tények nélkül is rá szoktam jönni.

"A férfiakat ne köti le a vásárlás/shoppingolás, nekik inkább az értékelőtermtés megy. Innen pedig már bicsaklik is az egész gondolatmenet."

Ez megint egy szubjektív érv. Itt nem elfogadható. A nőket azért köti le, mert kénytelen figyelgetni az akciókat, hogy a család minél takarékosabban jöjjön ki. Az igazán reális felmérések szerint a szingli férfiak jobban verik a pénzt, mint a szingli nők, csak másra. És nem a nőkre. :)

"hát kíváncsi lennék, hogy ha én (29) és Andy Vajna (69) egyszerre adnánk fel egy társkereső hirdetést, vajon melyikünk pultja előtt állna hosszabb sor? "

Te komolyan gondolod, hogy a női ÖSZTÖNÖK Andy Vajnáról szólnak? Akkor miért nem olyan külsejű fiúkák alatt csorgatják a nyálukat a "tinicsajok"? :) Figyelj, a poén talán nehezen érthető. Én nem lennék kíváncsi rá, hogy veled, vagy vele kerülik-e jobban házasság után a szexet, mert sajnos értelmetlen az összehasonlítás.

"Ez ennél bonyolultabb ki hogy néz ki, de nem menjünk bele, mert nem látod a végét."

Persze, a külső csak megfogni tud. :)

"Engem nem zavar, ha egy srác sminkeli magát, kozmetikushoz jár, tangát hord stb. mivel én elsősorban a saját sikereimért hajtok, a saját örömömnek örülök."

Melyek is azok? És hány százalékuk hazugság? Mit, hol tagadsz le? :)