Tégy a szexista reklámok ellen


Vendég

/ #60

2014-04-03 09:20

"Az élet, a természet, a társadalom működésének meg nem értése az, ami igazán szánalmas. Azon kívül veszélyes is, mert mint pont te is jó példa vagy rá, hogy milyen torz elképzeléseket, elméleteket és ostoba mozgalmakat képes kitermelni."
Egyébként csak kérdezem, hogy kifejthetnéd, mit bizonyít az én példám? :) Mit írtam, ami ekkora indulatot váltott ki belőled? Csak értelmeztem, hogy aki lengén öltözik, az a1: ribanc akar lenni, mivel mutogatja a testét, legyen nő vagy építőmunkás, vagy görkoris fiatal férfi atlétában
a2: öltözékétől függetlenül nem lehet molesztálni, megerőszakolni, zaklatni, beszólogatni neki, megalázni, jogot formálni a testéhez, mert arról egyedül ő dönt. Megmutatta, egyelőre úgy döntött, ennyit ad belőle másoknak. Majd ha többet akar adni, eldönti, hogyan és kinek. Ezzel kapcsolatban a hoppon maradt férfiak a legérdekesebbek, akik szidják a csinos nőket, mert szerintük kirakják mindenüket, őket mégis visszautasították. Nem értem a logikát. Miért kellene, hogy lefeküdjön vagy párkapcsolatot kezdjen egy nő egy olyan férfival, aki nem ínyére való? A gazdag férfi is kirakja mindenét, mégsem formálhat bármelyik nő jogot a vagyonára.