Tégy a szexista reklámok ellen

szerintem is

/ #55 Re:

2014-04-03 07:39

#51: -

Nincs szó háborgásról, legfeljebb csak a te részedről.

Megpróbáltam elmagyarázni, hogy az öltözködés is a metakommunikáció fontos része. Már egész kicsi óvodás gyerekek is tudják, hogy különböző alkalmakra más és más öltözet illik. Más ha a homokózóba megy játszani és más illik az anyák napi ünnepségre. Vannak bizonyos íratlan szabályok. Ezek azért hasznosak és szükségesek, hogy ne kelljen mindenkinek egyenként magyarázkodnod, hanem ezekkel az egyetemesen kialakult jelzésredszerrel tök egyszerűen tudd definiálni magad. Kifejezel vele valamit, sőt valakit, saját magadat minősítve a többiek előtt. Ha ribancnak öltözöl, akkor azt fejezed ki vele. Azt javaslom, hogy az érettségi vizsgádon majd ne ezt tedd.

Azt pedig ki, mikor és hol állította, hogy ki ki ne rendelkezhessen a saját testével? Rendelkezik is vele ki ki saját maga, van aki jól, van aki rosszul, de az már magánügy. Még a ribancok is saját maguk dönthetnek és döntenek is a saját testükről. Ezt senki nem vitatja, ne képzelődj.

A reklámokat meg a fene bánja. Olyankor kell kimenni a TV elől, az egyéb kis és nagydolgokat elintézni. A férfiakról szólókat egyszerűen csak ellenpárba állítottam, mert hogy olyanok is vannak.Vicces ez az egész.

Az élet, a természet, a társadalom működésének meg nem értése az, ami igazán szánalmas. Azon kívül veszélyes is, mert mint pont te is jó példa vagy rá, hogy milyen torz elképzeléseket, elméleteket és ostoba mozgalmakat képes kitermelni.