Pedofíliamentes Magyar Narancsot!


Vendég

/ #184 Re: Re: Re: Re: Re: Re: kicsit ráfeszültél higgadj le, nehogy petíciót indítsak :(

2014-03-17 09:34

#174: tibi a galád - Re: Re: Re: Re: Re: kicsit ráfeszültél higgadj le, nehogy petíciót indítsak :(

Tibi, igazad van, az én példám a papok által abuzált gyerekekről szólt.

Ellenben ez mennyibe menti a pedofíliát MAGÁT? Nyilván semmivel sem elfogadhatóbb egyik formája sem.

Hazugság? És az, hogy a pénztárosság a feminizmus következménye, az mi, Tibi? Mondjuk ez is érdekes, hogy neked csak az a statisztika nem hazugság, ami a te eszmerendszeredet támasztja alá.

Nem, Tibi, nem tombol társadalmat a feminzmus, csak átalakít. A hazugságot, a nők alávetettségén alapuló "rendet" rombolja, valóban. Van olyan társadalom, amelyik képes ennek a hasznát látni (pl. Norvégia). Van olyan merev, alkalmazkodásra képtelen társadalom, amelyik ezt az akadályt (is) nehezen veszi. Meg a demokrácia akadályát is. Férfidémonizálás nem megy, illetve persze, minden "mozgalomnak" vannak elhajlásai. A szegénység felszámolása gondolom számodra is rednben levő dolog. Van, amikor ezt a szegények úgy értelmezik, hogy ki kell rabolni az üzleteket. Ettől még a szegénységcsökkentés jó dolog, nem? Ugyanez van a feminizmussal. A nők nem a férfiakat, hanem a férfiuralmat démonizálják, de azt joggal. Ahogy te pl. azt modnod, a nőkkel nincs bajod (feltéve, ha úgy viselkednek, ahogy neked tetszi). hát a feministák nagyobb része is így van a férfiakkal. Amíg valódi egyenlőséget ajánlanak, addig nincs baj velük.
XX. század elején behúztátok? Egyrészt én nem, mert nem is éltem akkor, ráadásul férfi vagyok. Másrészt nem, mert nincs EGYENLŐ lehetőségük a nőknek. Tele van a világ ócska nemi sztereotípiákkal, egy rakás helyen a nők elképesztő hendikeppel indulnak csak azért, mert nincs farkuk. Ostoba előítéletek (pl. a mamtematikai képességekről), "a" férfiak erre "a" nők arra alkalmasak (érdekes módon a női elképzelt szerepek egyike sem jelent jól fizető állást, sem döntési lehetőséget). Ha ezek a buta sztereotípiák leomlanak, ha nem lesz 20 % különbség a női és férfi fizetések között, ha nem az lesz a természetes, hogy a beteg gyerekkel az anya és CSAK az anya maradhat otthon (ha a bíróság a válásoknál nem ítéli automatikusan az anyának a gyerekeket, mert a gyereknek az anyjánál a helye, igen patriarchí hurts men too), akkor lehet azt modnani, hogy nem kell már feminizmus. Amíg meg Lennon szavai érvényesek, addig de. Ahogy szükség van az antirasszizmusra akkor is, ha mondjuk az USA-ban már nincs rabszolgaság.