Tiltakozás a kormányzati történelemhamisítás ellen


Vendég

/ #230 Re:

2014-02-06 08:14

 

TÁJÉKOZTATÁSUL:


MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG NYÍLT  LEVELE

DR. POLT PÉTER  ÚRNAK

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG LEGFŐBB ÜGYÉSZÉNEK



BUDAPEST


TISZTELT  FŐÜGYÉSZ  ÚR!

A Magyar Justitia Bizottság (MJB) elnöksége nevében,  valamint  saját nevemben, feljelentést teszek Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök, (a DK elnöke) ellen  nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás és becsületsértés miatt.

Indoklás: az MJB elnöksége, valamint  (megítélésünk szerint)  a magyar választópolgárok  többsége: sértőnek, megalázónak, hazugságnak, és saját korábbi tevékenységével illetve nyilatkozataival is ellentmondónak tartja, a  miniszterelnökünket vagy kormányunkat  permanensen szidalmazó,  ezáltal a hazai és a külföldi közvélemény előtt bennünket rossz színben feltüntető  Gyurcsány Ferenc  tevékenységét.

Gyurcsány Ferenc már-már hitleri stílusban, a paranoiásokra emlékeztető  gesztikulálással  kísérve, lázítja az embereket hazugságaival,  személyeskedésével és vádaskodásaival, többek között azt állítva  Orbán Viktorról, hogy  hazaáruló, aki  reggel, délben és este,-  tízszeresen felülmúlja az ő őszödi hazugságait.

Vita tárgyát nem képezheti, hogy a BTK-ban rögzített - a hazaárulás kritériumait rögzítő - paragrafusok között egyetlenegy olyan sem szerepel, amelyet  miniszterelnökünk  elkövetett volna.

Meggyőződésünk, hogy minden funkció nélküli, vagy pártokhoz nem tartozó, ún. "egyszerű" állampolgárok sem kötelesek eltűrni, hogy egyes miniszterelnöki hatalomra  törő személyek,  és  köztük a legagresszívabbnak  mutatkozó Gyurcsány Ferenc valótlanságokkal vádolja a magyar kormányt és annak elnökét.

Megítélésünk szerint  nem elegendő Gyurcsány Ferenc egyre növekvő - feltűnési viszketegségét vagy labilis elmeállapotát igazoló - súlyos vádakat tartalmazó kijelentéseinek cáfolata, mert  hajlamos  figyelmen kívül hagyni a figyelmeztetéseket és az ellenérveket, tehát jogi úton kell fellépni ellene. Gyurcsány  nem csupán a kormányelnököt vagy  a kormányt szidalmazza és a fentebb említett súlyos vádakkal  illeti, hanem semmibe veszi  az állampolgárok nagy többségét  és ezzel durván sértegeti  nem csak  azokat, akik egyetértenek Orbánnal, a kormányával és a politikájával, hanem - közvetve -  azokat is, akik (semlegesként)  politikai ügyekkel nem foglalkoznak, de tisztában vannak azzal, hogy hazájuk törvényesen megválasztott miniszterelnökét  és kormányát nem lehet harmadosztályú kiskocsmában  használatos kifejezésekkel lejáratni, illetve   "ország - világ"  előtt  hiteltelenné tenni.

Tisztelt Főügyész Úr! Büntetőjogi felelősségem tudatában tájékoztatom Önt (és szükség esetén igazolhatom), hogy sem a MJB, sem személyem nincsen kapcsolatban a FIDESZ-el és elfogultsággal sem  vádolhatnak minket. Nem egyszer (de korrekt módon) szóvá tettük az általunk vélt hibáikat, de sem őket, sem az ellenzéket nem "dobáltuk sárral", soha (!) nem mondtunk és nem írtunk igaztalan dolgokat, nem lázítottuk a tömegeket valótlanságokkal, hamis ígéretekkel vagy  fenyegetésekkel.

Mindezek alapján kérem  Önt, hogy szíveskedjen kivizsgáltatni Gyurcsány Ferenc kirívóan  káros, sértő, a közvéleményt megtévesztő, minden alapot nélkülöző nyilatkozatait és a felelősségre vonására megfelelő intézkedést foganatosítani.

Tisztelettel:

(Prof. Dr. Bokor Imre)

az MJB elnöke

 




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...