Tiltakozás a kormányzati történelemhamisítás ellen

Cicero

/ #128 Re:

2014-01-26 22:19

#78: -

Mi az hogy telhetetlenek területileg? Trianonban a lakosság 2/3-t családokat szakítottak szét. Nemcsak nemzettestet, hanem szociokulturális-gazdasági közeget teljesen jogtalanul - megjegyzem.

Kollektíve bűntetve magát az állampolgárokat. HOlott nemzetközi egyezmények sem fogadják el a kollektív bűnösség fogalmát.

Arról hallottál, hogy sok orosz katona úgy indult "hősies" önfeláldozó rohamra, hogy a hátában sajátjai géppuskáját érezhette?

Ugye ismerős a nyomásgyakorlás! próbált volna ne hadat üzenni a szovjetuniónak... látható már a legkisebb megingásra is megszállták az országot a németek!

A numerus clausus pedig erről szólt: A törvény alapján a „magyarországi nemzetiségek és népfajok” tagjai csak a formálisan kimutatható számarányuknak megfelelő mértékben vehettek részt a felsőoktatásban.

Ami egy demokratikus döntés volt ama tapasztalat tekintetében, hogy bizonyos csoportok felülreprezentálva tényleges lélekszámukat - kezdtek el működni maffiaszerűen állam az államban elvén, s egyre inkább szem előtt tartva saját köreik érdekét a többséggel szemben, az őshonos lakosságot fokozatosan kiszorítva a fontosabb állami vagy döntési pozíciókból.

Pusztán ennek a gyakorlatnak akartak véget vetni, nem irányult vallásgyakorlás, vagy antropológiai sajátosságok ellen. Valójában egyetlen ország sem engedi meg magának, hogy ott más közösség túlreprezentálja magát, nemhogy még irányítsa az országot.

Az izraeli knesszet eleve tiltja a kettős állampolgárságot és identitástudatot az állam és közigazgatásban, de ugyanígy tesz sok-sok állam a földön, hisz a lojalitás megkérdőjelezhető! Ilyen értelemben akkor a föld szinte összes országa kirekesztő, hisz mindenki szereti saját országában a saját ügyeit maga intézni, nem esetlegesen teret engedve potenciálisan idegen érdekeknek beépülő kettős ügynököknek.

A numerus clausus tehát csak az egyes népcsoportoknak lélekszám arányának megfelelő képviseletét látta indokoltnak az országban. Nem korlátozta senki hitét, viszont háttérbe akarta szorítani azt a gyakorlatot, hogy egy fokozatosan kialakuló maffiakör felülreprezentálja magát egy országban az eredeti nemzettesttel szemben, sőt annak kárára tudatosan fokozatosan kiszorítva onnan őket - ezzel az állam szuverenitását veszélyeztetve.

Ez ennyire egyszerű volt. Semmi több!

Ami pedig a német megszállás tényét illeti az vitathatatlan: Az igazi probléma az, hogy sokan belenőttek egy hamis történelemtudatba és ezt vették valóságnak, s mikor ez valahogy átalakul idővel, s előtérbe kerül az igazság, az fájdalmas tud lenni és nehéz szembesülni azzal és a változással. Az ilyenek számára válik az igaz, hamisnak és a hamis igaznak.

De egyik se olvasna el egyetlen valódi levéltári anyagot, csak a fizetett marketing-történészek és értelmiségi zsoldosok propagandáját szajkózzák, íme érdemes elolvasni a megszálló német vezetés megszállás előtti helyzetjelentését hazánkról, aztán lehet csodálkozni:

http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/doksi/ng5560.html




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...