deviza alapú csalás ellen

Becsapott 2

/ #222

2014-01-22 19:27

Másodszor pedig kérdés helyett: ismét küldöm legutóbbi Hozzászólásomat, melyre akkor "fittyet" (sem) hánytak, s figyelemre sem méltattak anno, nem hogy válaszra!!! ÍME, megválaszolandó HOZZÁSZÓLÁSOM:
ÜDVÖZLET ÉS TOVÁBBI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS-, S MEGOLDÁS KERESÉS SVÁJCI (!?) DEVIZA ÜGY(EIM)BEN!
Előbbre lépés ügyben, kárvallottságunk okán! S hogy hátha sürgősebben fogják kivizsgálni jelzett ügyeinket! * Menyhért Péter úr alkalmankénti leveleihez hozzászólásom ... Önök felé is! Tisztelettel, Peticiok.com és Tisztelt Európai Központi Bank (European Central Bank) e mail: info@ecb.europa.eu

„A(z) deviza alapú csalás ellen petíció szerzőjének minden aláírót érintő közleménye. Elolvasásához kérlek nyisd meg a következő oldalt: http://www.peticiok.com/read/7357/14771110 ...”

Reagálásom, fenti Link megtekintése után: Csak huza- vona van a Deviza hitelek okán. Érdemben semmi-lyen eredmény nincs. Egyik ezt mond, a másik megcáfolja, s viszont. Ennyi, amit leszűrhettem az alkalmankénti levelezésükből. Ám a Deviza- illetőleg annak nevezett Svájci hitelt kitalálók elleni fellépések sehol sincsenek.
Kérdeztem már többször is az Ön levelezési rovataiban: A Svájcban élő honfitársaink, s a Svájcban élő Svájci állampolgárok, s Vezérkara tud.- e arról, hogy az ő pénznemükkel, a svájci frankkal milyen jogtalan és embertelen "Hitel" akciót- akciókat bonyolítanak le a nálunk élők- élősködő Bankok?! Arról néma csend van.
Svájci e- mail címeket kérek és várok, mert hozzájuk akarok már fordulni eddig megoldatlan Hitelemmel kapcsolatban: amelyben még álmaimban sem láttam egy fia svájci frankot, ám fizetem öt éve, s még jóval több van fizetni valóm - állítólag - mint amennyit anno 2007- ben számláztak nekem! Örülnék, ha az Ön- Önökhöz érkező leveleket el is olvasná(k) s ha érdemben válaszolna(válaszolnának rá!
Egyéb iránt én is Csepel- közeli nyugdíjas vagyok, s becsapott állampolgár. Akinek az OTP- hiányos egyenlegértesítőket küld, és szeptembertől duplára felturbózott havi törlesztő részlettel akar a nyomorba, éh- és fagyhalálba küldeni! Tiltakozó leveleimre pedig érdemtelen, még az OTP alkalmazottak- ügyintézők számára is hasznavehetetlen, ill. nem egyértelmű intézkedést eredményező választ küld.
Ami nem több a semminél, csak annyiban, hogy még lejjebb taszít a miattuk idáig fajuló anyagi helyzetem lépcsőfokain. Mi lenne, ha erről is hallatnák hangjukat Önök is, hiszen embertömegekkel teszik ezt a Bankok! S Ön- Önök még mindig ott tartanak a Petíciójukkal, ahol, és ahonnan elindultak. Vagyis a béka ...
Nem csak nyilatkozni kell(ene) végre igazunkért, hanem követelni is emberi jogaink s a tőlünk csalással kisajtolt anyagi javaink visszaszerzését-, visszaszolgáltatását (!) az ebben érdekelt – s eddig kibúvó - felelősöktől!
Követelni a jelzett hitelek újra átvizsgálását, a már befizetett, s az állítólag még náluk tartozásként fennálló összeget újra vizsgáltatni kellene! Az Egyenlegértesítők hiányosságai önmagukért beszélnek!!!
Miért kell százszor megrágni- megrágatni ezt, amikor már régen kötelezni kellett volna a jelzett Bankokat a kártalanításra, s hogy térítse vissza azon összegeket, amelyek már lassan a háromszorosai lettek a tőlük hitelként felvett összegeknek. S itt már nem csak a Svájci- Deviza hitelekről van szó: Ami nálam is (!) horribilis összeggé felturbózott vélt- tartozás; melyről már régebbi hozzászólásomban írtam ...
Gondolom nem csak nálam van így, avagy hasonlóképpen! Íme: A Tartozásrendező Hitelem 329.000 Ft- ot- már négy éve fizetem, közel 10.000Ft/ hó. S még mindig (!) 206.000 Ft fölött van az állítólagos követelésük! Csak nagyjából számolva: évente 120.000 FT- ot fizettem be, az négy év alatt 4x 120.000Ft. Összesen: 480.000 Ft. s még mindig, mint írtam fentebb, 206.000 Ft fölött van (?) a (szerintem csak vélt) tartozásom!
Mert kamat ide, kamat oda, már az uzsora kamattal számolva is horribilis összeget nyertek csupán rajtam! Hát a többi, megszorongatott adósokon vajon mennyit? Tudom, kamat az mégiscsak jár, no de ez már nem kamat- hanem alávalóság a Hitelező Bank(ok)tól!
Na, ezzel foglalkozzanak már! Ne csak erre - meg arra hivatkozzanak, Kedves Menyhért Péter úr és többiek, hanem megtörtént valós tényeket is közöljenek, s közöltessenek (!), és azokat, mint megoldandó- és orvosolandó embertelenséget tetessék jóvá!
S ami a fő: ne engedjék (!) ne engedjük: hogy a Hitelező Bankok Vezérigazgatóinak zsebébe vándoroljanak ezen horribilis összegek; legyen nekik is mondjuk, egy éven keresztül csupán a „létminimum” Na, akkor majd rájönnének mekkora gazemberség az, amit most tesznek velünk, adósokkal, s természetszerű, hogy a családjainkkal is!!!
Hol vannak az igazi IGAZSÁG OSZTÓK?! S a jogtalanságot és az embertelenséget jóvátetető Hivatalos Személyek- Fórumok?! S itt a Honpolgárok Országházában "hemzsegő" ilyen- olyan funkciókat betöltő- állítólag a honpolgárok igazságáért kiállókra gondolok! S szólok hozzájuk is. Ill. Szólnék, ám írtam is NEKIK, viszont szintén semmiféle visszajelzést nem kaptam, nemhogy az igazságomat, igazságunkat a Deviza, s egyéb Ráfizetéses hitelek ügyében ... Jó lenne, ha nem süket fülekhez beszélnék és nem "olvasni" n(s)em tudókhoz küldhetném leveleimet én is!!!
Üdvözlettel, jókívánságokkal ... és végre már, ténylegesen segítségnyújtó választ is várva,
Némethné Pető Ilona, Szigethalomról! * szigethyilona@gmail.hu * 06.70.422.2239 * 06.20.997.2345