Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére


Vendég

/ #786

2011-06-10 16:16

Én már az alábbi levelet is elküldtem a Főnök Asszonynak:

Tisztelt Szalai Annamária Elnök Asszony!
Mint szorgalmas, érdeklődő Klubrádió hallgató megdöbbenve hallom, hogy erre a frekvenciára csak annak akarnak adni a továbbiakban majd működési engedélyt, aki min. 30%-ban zenét fog szolgáltatni.
Abban egészen biztos vagyok, hogy Önök is nagyon jól tudják, hogy ez a félmilliónyi Klubrádió hallgatóság nem tartozik abba a korosztályba akik zenét akarnának már ezen a csatornán is hallgatni, mivel csak az autó rádiómba programozott adók közül is a NEO FM, a Class FM, a Juventus és a Petőfi adók elég folyamatosan ontják a jobbnál jobb zenét és csak az Infó és a Klubrádió az a két adó amelyet a téma választásai, az eléggé reális, kiegyensúlyozott elemző műsorai és a napi politikai aktualitások miatt hallgatok. Természetesen ezt teszem otthon is.
Miért nem elégszenek meg már a teljes, az államilag finanszírozott TV és rádió csatornák jobbra állításával, miért akarják a hallgatók által anyagilag is fent tartani akart, kívánt Klubrádiót is megszüntetni, újabb száz ezreket szembe fordítani Önökkel és a hatalommal.
Annyira kilóg a ló lába és a szög a zsákból a Klubrádióval szembeni teljes ellehetetlenítést akaró elképzelésükről, hogy erre már semmilyen racionális magyarázatot Önök nem tudnak adni.
Miért kellene egy közkedvelt, ennyi embert érdeklő, közéleti szempontból fontos információs lehetőségtől megfosztani bennünket?
Miért kellene harcot indítani a média sokszínűsége, az alapfokú demokratikus jogaink ellen?
Nagyon kérem Önt, hogy vesse latba a befolyását annak érdekében, hogy a Klubrádió a jelenlegi műsor struktúrájával a továbbiakban is fent maradhasson, a hallgatói rendelkezésére álljon.
Tisztelettel;
Elek Károly
Nyug. gépészmérnök (Bp.)