Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!

Fogyatékosságai élő személy

/ #1352 Re: 100 milliárddal kérek bocsánatot akiket megsértettem.

2013-11-16 18:31

#1351: Fogyatékossággal élő személy. -

Mélységes haragot éreztem fiatal fogyatékosságal élőként az Összefogás a tartósan beteg gyermekekért zárt közösségi oldalon egy anyuka és egy nagyszülő kiközösített, és meg gyalázót az érintett közösségi portálon a felnőtt korúságomat és a Fogyatékosságomat.  Amit nem tűrtem el és letiltottam az érintett anyukát a közösségi portálon keresztül, Adminisztrátornak nem tetszett és letiltott engem erről a közösségi portálról. Nem várom el én sem minden tartósan beteg gyermekeket nevelő szülők, szeresék a fogyatékosságal élő embereket de a tiszteletett nagyon is elvárom én is tölük.

,,Üzenem a rosszindulatú új gazdag szülőknek és nagyszülőknek akik a tartósan beteg (de nem fogyatékossággal élő) gyermekeket nevelnek megtehetem azt is, hogy javaslatot adok be a Nemzeti Erőforrás Minisztériumnak akár személyesen a Sérült gyermekek napján is meg tehetem."

,,Ne kapjanak Emelt összegű családi pótlékot a 3-18 éves korú tartósan beteg de nem fogyatékossággal élő gyermekek, abban az esetben mindkét szülő legalább Nettó 300.000 Ft 1 havi fizetéssel rendelkeznek. És integráltan vagy szegretáltan nem járatják a tartósan beteg gyermeküket olyan körzeti Óvodákban, Általános iskolákban, és pár Gimnáziumban, Középiskolákban stb. Ahol fogyatékossággal élő gyermekek is oda járnak."

Amit írtam nem teszem meg javaslatot adok be a Nemzeti Erőforrás Minisztériumhoz, mert szemét nem akarok lenni még automatikusan sem. Csak arra célozni térjenek észhez a rosszindulatú új gazdag szülők és nagyszülők akiknek semmilyen egészség károsodásuk nincsen, a gyermekeiken és unokájukon kívül.