Tiltakozz Zircre, a Bakony szívébe tervezett óriás-kőbánya ellen!

Zirci Betyár

/ #6

2013-11-14 10:00

Tény és való, hogy van környezetkárosító hatása (bizonyos szinten). Nem igaz, hogy a mai Magyarországon bármi beruházás történne, azt valakinek meg kell fúrnia. Ráadásul Zircen Koós Gábor a leghiteltelenebb személy egy ilyen ügyben. Volt MSZP-sként vajon mennyire kedveli a jelenlegi városvezetést? Elég szomorú, hogy egy ilyen ügyet felhasználva meg tud vezetni sok embert.
Viszont nem elhanyagolható tény, hogy egy ilyen beruházás munkahelyeket teremtene a Zircen és környékén élőknek (nem keveset). Valamint az adóknak köszönhetően bevételt jelentene a városnak és az államnak is(szintén nem keveset). Ebből a bevételből pedig fejleszteni lehetne városunkat, az iskolákat stb.
Nem mellesleg a 82-es számú főúton óránként legalább 6-7 teherautó elhalad (ha nem több), na most ha az kettővel több lenne, mit számít?
Koós Úr pedig jobb lenne, ha valami hobbi féleséget találna magának. Állandó jelleggel támadni az önkormányzat döntéseit, vagy más pártok rendezvényein zavarkolódni nem illő dolog. Értjük mi, hogy nyugdíjas és sok ideje van, de találjon hobbit magának, mert a politika nem kenyere, nem ért hozzá bárhogy is erőlteti (volt MSZP-s jelenleg Együtt 2014-esként).