Támogatjuk a Pedagógusok Bojkottját!

Egres Béla

/ #11 Nem vállalható!

2013-11-02 09:54

Amint látom követelményetek egyből megjelent a KIHA oldalán! Pont hogy a közép és általános iskolások érdekeit és jövőjét romboljátok le ezzel! Ugyan milyen káros hatásai vannak az egész napos iskolának és a mindennapos testnevelésnek? Milyen káros hatásai vannak annak, hogy nincs a gyerekek feneke alá tolva minden és nem 25 csak 20 fok van az iskolákban. A felnőtt életben senkinek nem lesz ilyen jó dolga. Ott nem 8-tól 14 tart majd a munka. Ebéd se biztos, hogy lesz és lehet 20-30 kilókat kell majd cipelniük a hidegben. Pont, hogy az eddigi liberális oktatás volt káros a fiatalokra. Ezért határozottan tiltakozunk a Hallgatói Hálózat és a Középiskolai Hálózat tevékenysége ellen.

1. Egyesületünk aláírás gyűjtésbe kezd annak érdekében, hogy alkotmányban rögzítsék hogy az egyetemek egyetlen és vitathatatlan képviselete a HÖOK legyen, mellyel szemben kritikát megfogalmazni nem lehet!

2. Kezdeményezzük, hogy a röghöz kötés még a költségtérítéses hallgatókra is kiterjedjen, mivel az ország nem bírja fenntartani a felsőoktatást önerőből. A tankötelezettség korhatárát szállítsák le 14. évre és a középiskolai tanulmányok folytatását kössék 4.5 ös átlaghoz és képzési hozzájárulás fizetéséhez.

3. Kezdeményezzük a fiúk számára a kötelező katonai szolgálat újbóli, a nők számára meg a kötelező egészségügyi szolgálat bevezetését , melyet szabjanak feltételéül az érettségi kiadásának és a felvételinek.

4. kezdeményezzük, hogy a sport és a honvédelmi ismeretek a teljes oktatási rendszer szerves részesei legyenek az általánostól egészen a diplomáig, és akik e két területen nem teljesít megfelelően az kerüljön elbocsájtásra az adott oktatási intézményből.

5. Kezdeményezzük, hogy a fizetéseket az iskolai végzettség határozza meg, a gyerekek tanulmányi előmenetelét a szülők iskolai végzettsége határozza meg és a diploma kiadásának feltétele a házasság és legalább egy gyerek vállalásához legyen kötve.



Az ország jelenlegi gazdasági és társadalmi helyzete ezen drasztikus intézkedéseket megköveteli, így minden felelős Magyar ember támogatását kérjük! A 18 év alattiak meg koncentráljanak a tanulásra és ne a politikára. Az ő feladatuk a támasztott követelményeknek megfelelni, hogy a haza hasznára válhassanak.

Tisztelettel: Egres Béla
7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2/b


http://www.peticiok.com/szigoritsunk_a_magyar_oktatasi_rendszeren_es_a_fiatalok_nevelesen

http://jvg.mindenkilapja.hu/html/25779812/render/jovo-generacio-egyesulet