Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!

Árpád vére

/ #170 Re:

2011-05-22 00:48

#5: -  

 NINCS BÉKE! SOSEM VOLT! (csak most még nem lőnek)

Az ember az egyik leghatékonyabb ragadozó a földön! Nem a tűz használata különböztet meg bennünket az álatvilágtól hanem az hogy mi a saját fajtánkat is folyamatosan gyilkoljuk.

1. Az országunk határain kívül a szoc. blokk szétesését követőn az ott felhalmozott fegyverek leszerlése nem mindehol úgy történt mint kis hazánkban! Az idióta, magyar politikusok a Magyar hadsereg teljes páncélozott hadieszközeit lánvágóval szétvágatták, ergó nincs páncélozott védelmi eszközünk sem és más sem, stb....

2. Pl. északra tőlünk a felvidéken ez úgy történt hogy a Csehszlovák állam kettészakadása után az "ősi szlovák nép" pénzesebb nacionalistább polgári rétege, felvásárolta ezeket az eszközöket, ugyan hatástalanítva vannak de! bármikor újra élesíteni lehet őket. Ez mit jelent? pl. egy jahn slota vezette csürhe 1 óra leforgása alatt képes páncélozott hadieszközökkel bármikor az országra rontani.

3. Kérdezem? a harcképzetlen magyar polgár, aki mára olyan mély sötétégben él, mit tenne egy 62 tonnás lánctalpassal szemben? megkínálná kávéval? vagy hívná a győzikét tartson egy kis show-t? vagy segítségűl hívná VV 4 Alekoszt? dumálja le őket hogy ne tapossák szét a falut fél óra alatt? :-((

4. A VÁLASZ! PUSZTULÁS! Az a nemzet, ki feladja a jogát az önvédelem megtanulásának lehetőségéről, maga mondja ki a halálos ítéletét. A zsoldos sereg tagjai fegyverrel a kezében első sorban önnmagát és a közvetlen hozzátartozóit fogja védeni a többi meg le van sza....va, védje meg magát ahogy tudja. Jelenleg ez a nagy büdös helyzet.

A volt sorkatonai rendszerrel én sem értek egyet, sok volt benne a hiba. A katonai kiképzés, honvédelmi tudás megszerzése minden értelmes ember jól felfogott érdeke kellene legyen, a többinek meg kötelezővé kell tenni, mitöbb a tartalékos képzett álománynál még a fegyvert is ki kellene osztani mint Svájcban!

JA! hogy a liberális cionista köröknek nem érdeke egy magát minden helyzetben, akár fegyverel is képes megvédeni erős nemzet legyünk ez evidens.

Kedves honfitársak! Magyarországon GYARMATOSÍTÁS FOLYIK !!!!! (még vér nélkül)!!!!!!

Ma már nincs a magyarnak sem vize, levegője, földje!

ÉBRESZTŐ EMBEREK!!!!