A siklorepülés szabadságáért

Alá szolgálja

/ #33 Lópélót

2011-05-16 23:54

Nagy tudású Pilot!
Komolyan mondom ám!
Ha úgy lenne mint a mesében, hogy mint az úrvezetőket, tartanak nyilván és semmi egyéb költség nem terhelne, mint az orvosi, ill. műszaki és ezzel pont, biztos népes tábora lenne az NKH -nak a függővitorlázókból, de nem úgy van az. Ezt a formát már létre hozhatták volna, de nem tették! Még megtehetik!
De mi lesz az érdekszervezetekkel? Ki fog képviselni? Mi fog történni? Megmondom mert van rá pár példa már a történelemben. SEMMI! Le se fognak kullantani!
Aztán majd megint újra fel kell állni és az már megint nehezebb lesz!
Amiket írsz abból az látszik egyrészt, hogy van némi fogalmad arról, mi folyik, másrészt nem ismered a hátteret és már ne is haragudj, ezt a szervezetet és a működését sok-sok év alatt rakta össze egy szakértőkből álló csapat. Ez jó, ez működik! Ezt próbálja meg tönkre tenni és ellehetetleníteni az NKH KBSZ és a hozzá hasonló begyepesedett gondolkodásúak.
Ha csak nem az a szándékod, hogy kiugraszd a nyulat a bokorból, akkor te itt rosszat akarsz nekünk aktív pilótáknak.
Persze nyilván vannak rossz megfogalmazások a petícióban, nem lehet eltörölni az orvosit, csak a ránk vonatkozó orvosit...
Hadd kérdezzek vissza, minek is az a reporvosi? Milyen olyan vizsgálatot csinálnak amit egyébként hasznosíthatnánk, vagy kiszűrné az alkalmatlanokat? Költői volt a kérdés! SEMMIT!
Példa erre 70 évesen is repülnek aktív pilóták! És képzeld túlélik ők is és a körülöttük repülők is! Hova is megy az reporvosi költsége? Kinek a zsebébe vándorol? Miért jó az nekünk? Eddig se volt rá szükség! Ezután kisebb lenne a halálozás, sérülés, baleset, esemény? Lópélót!
Európaiasodni kell! Nem a haszontalan tömeggyilkos agyon szabályozások!
Mit tett értünk az NKH és a KBSZ? Nagyjából mint a rendőrség. Szolgálunk és védünk helyett, cseszetetünk és basztatunk! Elavult MHSZ korabeli törvényekkel bombáznak amiket többszörösen módosítottak már azóta. Kivizsgálás helyett felelőst keres a KBSZ, 3/3 szerű kihallgatás a meghallgatás. Ha fizetnének sem lennék a tagja ennek a csapatnak, ahhoz le kéne őket cserélni mind! Hát nem is értenek hozzá, mit csinál egy siklóernyő, vagy egy sárkányos! Az egyik KBSZ -es egyszer megpróbálta de az lett a vége, hogy olyan negó full-stall kombinációt húzott, amiből akkorát puffant, azt hittük vége, persze ebből nem lett kivizsgálás.

http://www.youtube.com/user/zsuffad#p/u/13/k3thvnz7CyE


Na ennyit a tisztelt hatóságokról.
Alá szolgálja.