Védjük meg a Normafát! Normafa - Természetesen!

Deske76

/ #37

2013-10-02 11:18

Mi lesz a következő, talán majd a Vadaspark?? Ahol majd vadászni lehet az ott található állatokra?? Értse már meg a fedett cirkusz társulata, hogy Magyarország nem síhatalom, nem is volt, nem is lesz. A környezeti tényezők nem teszik ezt lehetővé, talán egyedül a sífutás az ami lehetséges a hatalmas sík terepeink miatt, de másra nem.
Eddig legalább a kisember is tudta használni, kivitte oda a gyerekét, unokáját, az amatőr és haladó síelők is élvezhették ha leesett a hó, de most majd csak a a KŐGAZDAGOK tudnak igénybe venni, mert a kisember el se jut oda az ott lévő árak miatt.

Miért kell szétbarmolni az a területet, tönkretenni egy ilyen felesleges építkezéssel. Egy egyedülálló ökoszisztémát megőlni, a csendes környéket felrázni és bebudősíteni a sok autóval?? Miért nem lehet valamire vigyázni ebben az országban, miért kell mindent végérvényesen elpusztítani.

Ja, mert jönnek a választások és el kell költeni a sok lopott unios pénzecskét?? Teljesen érthetetlen, hogy ilyen emberek ülnek a padokban és ilyen döntéseket tesznek a saját környezetük ellen.

Megint csak azt írhatom, hogy SZÉGYELLEM MAGAM, SZÉGYELLEM, HOGY MAGYAR VAGYOK!!

 

Én határozottan TILTAKOZOM A TERÜLET MEGBOLYGATÁSA ELLEN!!